Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kai nai kai oxi, afou ekana fasaria mia mera prin gia na ginei junk to sell topic tou, ti les na psifise oxi ? Kai nai exw tsako9ei kai me afton, reason: evriza ton dev Και να φανταστώ ο,τι όόόλη αυτή η λογομαχία μεταξύ εσένα και του Dev ήταν για βλακεία λόγο.... Καλά όλοι έτσι ξεκινάνε βασικά αλλά εντάξει....
drake2wow Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Και να φανταστώ ο,τι όόόλη αυτή η λογομαχία μεταξύ εσένα και του Dev ήταν για βλακεία λόγο.... Καλά όλοι έτσι ξεκινάνε βασικά αλλά εντάξει.... klasika tou mxc, tsakonese me enan kai petagete o alos na voi9isei ton filo tou kai tsakonese kai me afton
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 klasika tou mxc, tsakonese me enan kai petagete o alos na voi9isei ton filo tou kai tsakonese kai me afton Μην το λες καθόλου... υποτίθεται πως μπαίνεις εδώ για να ψάξεις κάτι ενδιαφέρον για servers στο lineage ή για το LOL,DOTA και πάει λέγοντας... Το να κάθεσαι και να τσακώνεσαι για μαλακίες λόγους είναι εντελώς χαζομάρα για μένα...(Αν κι εγώ είχα τέτοια θέματα με τα παιδιά εδώ... αλλά ελπίζω να είναι κομπλέ τώρα..)
WeirdSituation Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ρε ότι και να προσπαθήσετε τώρα πια, δεν αλλάζω πορεία ;D
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ρε ότι και να προσπαθήσετε τώρα πια, δεν αλλάζω πορεία ;D ::)
Xplicit7 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ρε ότι και να προσπαθήσετε τώρα πια, δεν αλλάζω πορεία ;D Μετάφραση: Αν δεν μου κάτσει το Μαράκι θα φάτε και IP ban αν το συνεχίσετε.
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Μετάφραση: Αν δεν μου κάτσει το Μαράκι θα φάτε και IP ban αν το συνεχίσετε. χαχαχαχαχαχα καλά για translator είσαι κορυφή! χαχαχαχαχαχα ::)
WeirdSituation Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Μετάφραση: Αν δεν μου κάτσει το Μαράκι θα φάτε και IP ban αν το συνεχίσετε. μπα, για τους στόχους μου μιλάω ;D
Xplicit7 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 μπα, για τους στόχους μου μιλάω ;D Μ'αρέσεις τότε αυτή είναι αποφασιστικότητα!
WeirdSituation Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Μ'αρέσεις τότε αυτή είναι αποφασιστικότητα! πάντα αληθινός wrdoύλης!
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 gamaw thn maria Πάρε και καπότες μην την γκαστρώσεις! ανώμαλε! ποπό χαχαχαχαχαχα
NOT OMGG Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Τι κάθεστε και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον wrd ρε?Το παιδί παίζει να έχει χαλάσει όλη την προίκα του σε κουβάδες. Άμα θέλετε προγνωστικά εδώ είμαι εγώ,1 ευρώ μέσω paypal η κάθε ερώτηση,προσπαθώ να βγάλω πίσω τα σπασμένα από τα banner που αγόρασα.
Recommended Posts