Spidey* Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 καλησπερα... Εβαλα windows 7 στο λαπτοπ , ομως εχω χασει τα cd που ειχε μεσα το λαπτοπ.. το συγκεκριμενο μοντελο εχει NVIDIA GeForce 8400M GT gpu, κατεβάζω τα drivers απο το official site της NVIDIA, αλλά μόλις τρέχω την εγκατάσταση μου πετάει error ότι δεν είναι συμβατό.. τα drivers που κατεβάζω όμως είναι συμβατά με το λειτουργικό (w7/64bit)... έχω δοκιμάσει διαφορες εκδοσεις π ειναι συμβατες με 8400μ γτ αλλα τπτ τπτ κανεις καμια ιδέα; Quote
Zake Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Γκούγκλισε για drivers στο συγκεκριμένο μοντέλο στο συγκεκριμένο λογισμικό. Quote
Spidey* Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Γκούγκλισε για drivers στο συγκεκριμένο μοντέλο στο συγκεκριμένο λογισμικό. το κανα και αυτο.. τπτ .. εφαγα 1 ωρα σημερα και τπτ.. οχι τπτ αλλο θελει να παιξει lol, και δν τον αφηνει.. πρπ να ενεργοποιησει το 3d acceleration Quote
Spidey* Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 driver reviver .. θα το δω αυριο και θα απαντησω Quote
Endtime Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 θα το δω αυριο και θα απαντησω γιου μαντ? σημερα σφαιρα. Quote
Spidey* Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 γιου μαντ? σημερα σφαιρα. το λαπτοπ ειναι ενς φιλου μ.. και ειμαι σπιτι τωρα =) θα ξανα παω αυριο Quote
Zake Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 το κανα και αυτο.. τπτ .. εφαγα 1 ωρα σημερα και τπτ.. οχι τπτ αλλο θελει να παιξει lol, και δν τον αφηνει.. πρπ να ενεργοποιησει το 3d acceleration ε τότε βάλε τυχαία drivers για win 7 για οποιοδήποτε sony vaio, όλο και κάτι θα βρεις. Quote
Recommended Posts