Jump to content

Recommended Posts

Posted

Κείμενο της Ελένης Γλύκατζη - Αρβελέρ το οποίο αναφερόταν στην Τέχνη και ζητούσε από τους εξεταζόμενους των πανελλαδικών εξετάσεων να αναλύσουν το πανανθρώπινο μήνυμα που εκπέμπει η Τέχνη στις κοινωνίες, είναι το θέμα της ελληνικής γλώσσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από μαθητές που εξήλθαν από τα εξεταστικά κέντρα.

Posted

Η γενια του 94 ειναι αποτυχημενη στο φουλ.Ολοι θα κοπουνε φετος.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Posted

Κείμενο της Ελένης Γλύκατζη - Αρβελέρ το οποίο αναφερόταν στην Τέχνη και ζητούσε από τους εξεταζόμενους των πανελλαδικών εξετάσεων να αναλύσουν το πανανθρώπινο μήνυμα που εκπέμπει η Τέχνη στις κοινωνίες, είναι το θέμα της ελληνικής γλώσσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από μαθητές που εξήλθαν από τα εξεταστικά κέντρα.

Δυσκολο μ φαινεται ελπιζω να μην το βαλουν στο επαλ α

Posted

Δυσκολο μ φαινεται ελπιζω να μην το βαλουν στο επαλ α

Δεν παίζει να υπάρχει πιο εύκολο θέμα πανελληνιών από το μύνημα της τέχνης..
Posted

Βαλανε στοχαστικο δοκιμιο για περιληψη, ειναι ΓΑΜΑΤΟΙ
Posted

Εκτός από επίκληση στη λογική, τι άλλο είχε η τελευταία παράγραφος; Συναίσθημα έγραψα αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Posted

Εκτός από επίκληση στη λογική, τι άλλο είχε η τελευταία παράγραφος; Συναίσθημα έγραψα αλλά δεν είμαι σίγουρος.

συναισθημα.

Εγω εγραψα ποιητικος λογος, αλλα τα ειχε ολα σε 3-4 προτασεις(αφηγηση, συναισθηματικο λογο)

Τι να κανουμε , εξω απο το πεδιο μου

Posted

τους 1 απο τα δύο τρόπους πειθούς έπιασα γαμώ το κεφάλι μου..

επείσης η περίληψη ήταν τσιμπούκι..

Posted

τους 1 απο τα δύο τρόπους πειθούς έπιασα γαμώ το κεφάλι μου..

επεισής η περίληψη ήταν τσιμπούκι..

ε απλα απο την δομη, ελπιζω να παρω κανα 10-12/25 τουλαχιστον :Ρ

Posted

ποιο ήταν το θεμα της έκθεσης τελικά ;ποιο ήταν το θεμα της έκθεσης τελικά ;ποιο ήταν το θεμα της έκθεσης τελικά ;ποιο ήταν το θεμα της έκθεσης τελικά ;ποιο ήταν το θεμα της έκθεσης τελικά ;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...