Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tι έγινε, από ότι βλέπω δεν έχει βάλει άβαταρ αλλά είναι όντως μπαν.

Posted

αφου δεν βαζει μυαλο. καθεται και γραφει in public, για τον manton, με κραζει , χαλαει το τοπικ μου και μετα θελει και τα ρεστα. τι τον νοιαζει αυτον τι κανω εγω και δεν κοιταζει την δουλεια του? θα μου κανει και κουμαντο ? τελος banned.

Posted

αφου δεν βαζει μυαλο. καθεται και γραφει in public, για τον manton, με κραζει , χαλαει το τοπικ μου και μετα θελει και τα ρεστα. τι τον νοιαζει αυτον τι κανω εγω και δεν κοιταζει την δουλεια του? θα μου κανει και κουμαντο ? τελος banned.

Δε ξέρω ποιος είναι ο manton, ούτε ποιο τόπικ χάλασε.

Τέλος πάντων. Να μάθω ήθελα.

Posted

ΟΚ ΒΓΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΝΙΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΓΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ δεν θα ΜΕΙΝΩ μπαντ εγω ΑΝΤΕ

Του το έχω πει άπειρες φορές στο σκαιπ. Η απάντηση είναι: ΔΕΝ
Posted

pezei kai na mn to leei gia plaka kai ontos na to exei pistepsei oti tha ton kanei unban XD

ξέρω ότι σου αρέσουν κάτι τέτοια

[move]istock_000005140011xsmall_schluessel_klein.jpg[/move]

Posted

Και τοτε γιατί δεν κάνεις ban και τον Warmaster?
Posted

Σε περιμενα πιο εξυπνο.

Ειτε ειναι banned ειτε οχι , εχει περισσοτερη εξουσια στο φορουμ απο τον μαξτορ επειδη εχει τρυπες να μπει στα files του φορουμ . απλο

Posted

Σε περιμενα πιο εξυπνο.

Ειτε ειναι banned ειτε οχι , εχει περισσοτερη εξουσια στο φορουμ απο τον μαξτορ επειδη εχει τρυπες να μπει στα files του φορουμ . απλο

οκ.τν πέταξες κ εσύ.

απλα όπως ξέρουμε όλοι εαν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα είναι για πολύ online το forum...

edit :

@off,και Επειδη τυχαινει να γνωρίζω τν warmaster akka Αλεξ.δεν ειναι όπως νομίζετε...μιλήστε μαζί του κ μετά κρίνετε !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...