Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εκεί θα κολλήσουμε?

Θα κολλήσουμε στο ότι σε όλα τα sig που μου έχεις φτιάξει , ποτέ δεν βάζεις Fairy Tail Render , ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ Κ. ΙΑΚΩΒΕ!

Posted

Εγώ πάντως πρώτη φορά βλέπω τόση πολλή τεστοστερόνη από ανθρώπους που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε ένα PC!

Στο θέμα μας πάντα:

Σε έβρισε και σε χτύπησε πρώτος. Ότι και να γίνει εκεί να στηριχθείς. Δεν είναι σωστό που τον χτύπησες αλλά ούτε και εκείνος είναι σωστό που σε χτύπησε. Οποιαδήποτε και να είναι η ποινή, τους γονείς σου φέρνεις και καθαρίζεις. Κανονικά το πολύ καμιά διήμερη πρέπει να σου δώσουν και εσένα και του άλλου. Σε περίπτωση που την γλυτώσεις ελαφρά πρέπει και εκείνος να τιμωρηθεί.

Η πρόταση μου είναι η εξής. Κινήσου επιθετικά. ΑΠΑΊΤΗΣΕ να τιμωρηθεί και εκείνος και στηρίξου στο ότι σε χτύπησε πρώτος αφού πρώτα ζητήσεις συγνώμη για τις πράξεις σου.

Εφόσον πάντα η ιστορία σου είναι 100% αληθής.

Posted

Εγώ πάντως πρώτη φορά βλέπω τόση πολλή τεστοστερόνη από ανθρώπους που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε ένα PC!

Δεν έχεις ακούσει ότι και οι γυναίκες που ασχολούνται περισσότερες ώρες με το internet/games έχουν πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα;
Posted

....ποινη...5 εγω 4 αυτος....

Εγώ θα τον σάπιζα στο ξύλο και εκτός σχολείου.
Posted

Εγώ έκανα παραγγελία από pizzahut και ακόμα να έρθει.

kk

soon..

Posted

Ακύρωσα την παραγγελία. Να ξανακάνω αλλά από αλλού ή να πάω να πάρω καμιά τυρόπιτα;

Posted

Ακύρωσα την παραγγελία. Να ξανακάνω αλλά από αλλού ή να πάω να πάρω καμιά τυρόπιτα;

Έχει προσφορά η Pizza hut σου δίνουν σαλάτα και coca cola 1.5 lt με πίτσα οικογενειακή.
Posted

Έχει προσφορά η Pizza hut σου δίνουν σαλάτα και coca cola 1.5 lt με πίτσα οικογενειακή.

Πόσο κάνει η pizza;