MiraDBZ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 είναι καλύτερα ο κώλος σου σήμερα μωρό μου; Γιατί κάνεις c/p το sms που έστειλα στην μάνα σου; Quote
mg13gr Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Έλα ρε μαλάκα! Είχα να μπω πόσο καιρό και δες πάνω σε τι έπεσα! Γεια σου Sirocco! Quote
PwnedTheGod™ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Συγγνώμη φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα αλλά Τσέκαρε το 1ο κόμμεντ και τα λάικς...Όποτε το ακούω τέτοια εποχή, παίρνω το μπουφάν μου και κάνω αυτά που λέει το τραγούδι.Γράφτα όλα και ζήσε φίλε, δικιά σου είναι η πουτάνα που λέγεται ζωή.Δεν είμαι καλός στα λόγια όπως οι πιο πολλοί εδώ αλλά με χαρά μου προσπάθησα :) Quote
VeGe Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Τωρα για δες πως ειμαι?Μηχανακι και παρεα και δεν με νοιαζει τιποτα! Καλά αυτός και ο Dev παίζει να είναι πιο χαζοί και από τον Redman. Quote
Xplicit7 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Καλά αυτός και ο Dev παίζει να είναι πιο χαζοί και από τον Redman. Μαλάκα ιδιαίτερα η κατάσταση του Dev είναι πολύ σοβαρή.Απλά δες σε κάθε post του που βάζει και υπογραφή.. Quote
Sirocco Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 @Pwn τι να πω.. κι εγω φαση πιστευα οτι ειναι αλλα τα 2 χρονια αρχιζουν να με φοβιζουν Έλα ρε μαλάκα! Είχα να μπω πόσο καιρό και δες πάνω σε τι έπεσα! Γεια σου Sirocco! hi Συγγνώμη φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα αλλά Τσέκαρε το 1ο κόμμεντ και τα λάικς...Όποτε το ακούω τέτοια εποχή, παίρνω το μπουφάν μου και κάνω αυτά που λέει το τραγούδι.Γράφτα όλα και ζήσε φίλε, δικιά σου είναι η πουτάνα που λέγεται ζωή.Δεν είμαι καλός στα λόγια όπως οι πιο πολλοί εδώ αλλά με χαρά μου προσπάθησα :) αρκει που βοηθησες.. thanks φιλε να σαι καλα Quote
Zake Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Μαλάκα ιδιαίτερα η κατάσταση του Dev είναι πολύ σοβαρή.Απλά δες σε κάθε post του που βάζει και υπογραφή.. hahahahahahahaaha Quote
Zake Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 προσπαθω να καταλαβω πως σου δημιουργηθηκαν τα ψυχολογικα προβληματα,καλε hahahahahahahaaha Quote
Sirocco Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 καντε το λοκ,τελικα πηγα σε γιατρο. (Περασε μια βδομαδα αλλα δεν αλλαξε κατι και ετσι αποφασισα να ζητησω βοηθεια γιατρου) Σας ευχαριστω ολους. Quote
BloodyWarrior Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Κοίτα εγώ όταν δεν έχω διάθεση το μόνο που με βοηθάει είναι μια βόλτα με το μηχανάκι.. Αλλιώς παίξε μια καλή μαλακία να στανιάρεις φίλε μου ! Quote
'Baggos' Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Κοίτα εγώ όταν δεν έχω διάθεση το μόνο που με βοηθάει είναι μια βόλτα με το μηχανάκι.. Αλλιώς παίξε μια καλή μαλακία να στανιάρεις φίλε μου ! Α γεια σου, αυτό που είπα στην αρχή. Τράβα μια μαλακία και θα συνέλθεις!!!! Quote
Salot Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 kati allo mipws vlepeis ta pada san skata girw sou? kai parathreis pws diafora pragmata pou s aresan palia twra den saresoun kai miazoun pali san skata? Quote
Sirocco Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Κοίτα εγώ όταν δεν έχω διάθεση το μόνο που με βοηθάει είναι μια βόλτα με το μηχανάκι.. Αλλιώς παίξε μια καλή μαλακία να στανιάρεις φίλε μου ! δεν εχω μηχανακι και δεν μου αρεσουν :/ kati allo mipws vlepeis ta pada san skata girw sou? kai parathreis pws diafora pragmata pou s aresan palia twra den saresoun kai miazoun pali san skata? ναι Quote
Recommended Posts