Jump to content

Συγκλονιστικη Ιστορια


Pauler

Recommended Posts

Μας εβαλε η καθηγητρια μας στο λυκειο μια εργασια να διαλεξουμε μια εικονα απο κατι εικονες που ειχε και να φτιαξουμε μια ιστορια με βαση αυτην την εικονα. Αυτη ειναι η ιστορια του διπλανου μου.

 

Η γυναικα στην εικονα ειναι λυπημενη διοτι πεθανε το νεογεννητο παιδι της. Λοιπον μια μερα καθως προχωρουσε η γυναικα με το μωρο της στον δρομο δυο κουκουλοφοροι της αρπαξαν το παιδι με σκοπο να το βιασουν. Ταραγμενη η γυναικα εβγαλε απο την τσεπη της μια πετρα και την εριξε με ολη της την δυναμη στο κεφαλι του ενος. Αμεσως αυτος επαθε εσωτερικη αιμοραγια. Τρομαγμενος και πονεμενος πεταξε το μωρο στη μεση του δρομου. Τοτε ενας μεθησμενος οδηγος νταλικας που ετρεχε πηγαινε προς το μωρο. Η μητερα χωρις να μπορει να κανει κατι ειδε το παιδι της να γινεται κιμμας μπροστα στα ματια της. Αυτη η εικονα μου δημιουργει χαρα.

Link to comment
Share on other sites

ειλικρινά το έκανες share για να διαβάσεις θετικά σχόλια ή για να κράξεις το διπλανό σου?

Link to comment
Share on other sites

Μας εβαλε η καθηγητρια μας στο λυκειο μια εργασια να διαλεξουμε μια εικονα απο κατι εικονες που ειχε και να φτιαξουμε μια ιστορια με βαση αυτην την εικονα. Αυτη ειναι η ιστορια του διπλανου μου.

 

Η γυναικα στην εικονα ειναι λυπημενη διοτι πεθανε το νεογεννητο Genimeno Sto Chernobil παιδι της. Λοιπον μια μερα καθως προχωρουσε η Kargioloγυναικα με το Poustoμωρο της στον δρομο δυο Satanistes της αρπαξαν το παιδι με σκοπο να το βιασουν Kai na to 8isiasoun Se Mia teleti. Ταραγμενη η kargioloγυναικα ston poustokosmo pou zouse  εβγαλε απο την τσεπη της μια πετρα και την εριξε με ολη της την δυναμη στο κεφαλι του ενος. Αμεσως αυτος επαθε εσωτερικη αιμοραγια. Τρομαγμενος και πονεμενος πεταξε το Poustoμωρο στη μεση του δρομου. Τοτε ενας μεθησμενος οδηγος νταλικας που ετρεχε πηγαινε προς το μωρο. Η μητερα χωρις να μπορει να κανει κατι ειδε To Paidi Tis 3enteriasmeno μπροστα στα ματια της. Αυτη η εικονα μου δημιουργει χαρα.

 

 

Marantha's Edit

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock