vidmohero Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 γειαχαραντάν παιδια.. Χρειαζωμε μια βοηθεια για το TvT. στο server που εχω φτιαξει δεν ξερω πως να ριθμιzω το TvT. Στο Server το TvT Event βγενει αυτοματα με τις δικες του ριθμισεις. Σε αλλα server εχω δει το ΤvT γινετε περιπου καθε μια ωρα και δινει τα item που βαζει admin ενω εγω δεν μπορω να βαλω τιποτα Μιπος εχεις κανεις οδιγιες ή τιποτα αλλο γιανα με βοηθισει ? :P :P :P :P Quote
0 DeViSioN Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [off topic] File kanwnika ayto eprepe na itan sto Help client mods section kai oxi edw... [on topic] Gia rithmiseis tou tvt prepei na pas sta config/L2jmods tou server kai na rithmiseis oti thes. Quote
0 vidmohero Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 δεν το ειξερα αλλα σε ευχαριστω για τις πλιροφωριες Quote
0 Dev Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 δεν το ειξερα αλλα σε ευχαριστω για τις πλιροφωριες Ωραιος ποσο ειχες ορθογραφια στο δημοτικο ; Να φανταστω 2 με αριστα το 10. Quote
Question
vidmohero
γειαχαραντάν παιδια..
Χρειαζωμε μια βοηθεια για το TvT.
στο server που εχω φτιαξει δεν ξερω πως να ριθμιzω το TvT.
Στο Server το TvT Event βγενει αυτοματα με τις δικες του ριθμισεις.
Σε αλλα server εχω δει το ΤvT γινετε περιπου καθε μια ωρα και δινει τα item που βαζει admin
ενω εγω δεν μπορω να βαλω τιποτα
Μιπος εχεις κανεις οδιγιες ή τιποτα αλλο γιανα με βοηθισει ? :P :P :P :P
4 answers to this question
Recommended Posts