Jump to content

Recommended Posts

Posted

I got gank mid more than 6 times with wards and our jungler cho was crying to chat instead of counter gank it. I was the only one that was making dmg after that babysit and it 2nd time mid,guess what quality of players are playing these days. Not even fun.

Posted

Eixame ena skoupidi simera stn omada epeidh tou piran to blue gia ta epomena 20 min pigene kai pefte apo ta turrets.

#1 Rule dont try rankeds in morning

Posted

Eixame ena skoupidi simera stn omada epeidh tou piran to blue gia ta epomena 20 min pigene kai pefte apo ta turrets.

#1 Rule dont try rankeds in morning

Εγώ ρε μαλάκα με τόσο babysit που έφαγα mid,ούτε το blue δεν μου έδινε ο άλλος,ούτε ένα καντίλι δεν άκουσε και κλαιγώταν και από πάνω..

Good guy Mathew :dat:

Posted

Εγώ είχα 4 μαλάκες που ήταν μόνιμα κάτω από το enemy tower χωρίς wards. Είχαμε 10 team death στο 5 (χωρίς υπερβολές) και μου λέγανε γιατί δεν κάνω gank, ότι ο xin είναι επιθετικός jungler και πρέπει να κάνει ganks και τέτοια.

Δεν κατάλαβα πως ακριβώς κάνεις gank όταν οι laner είναι συνέχεια με πολύ low health ή σε respawn timer. Ούτε καν wards δε βάζανε μπας και βγάλω κανένα counter-gank, αλλά όταν είναι όλα τα lane pushed χωρίς wards δε μπορώ να ξέρω που θα πάει ο enemy jungler... Πάλι καλά που όταν άρχισα να βάζω wards σε όλα τα lane σταμάτησαν να πεθαίνουν. Τουλάχιστον, το adc και το top μας δεν ήταν παιδάκια και δε μιλούσανε και καταφέραμε να το νικήσουμε στο τέλος.

Posted

Emeis me tn mathew eixame enan ezreal o opios katafere se kathe fight na pidaei me E sta moutra ths sona, sejuani kai TF kai to asteio einai pws eipa ADC dn milise kan kai ekane instant lock aytos :D

Posted

Emeis me tn mathew eixame enan ezreal o opios katafere se kathe fight na pidaei me E sta moutra ths sona, sejuani kai TF kai to asteio einai pws eipa ADC dn milise kan kai ekane instant lock aytos :D

Και εγώ είχα πετύχει μία Platinum 3 Vayne που έκανε κάτι τέτοια με το Q της. Κοιτάω match history μόνο defeat και μια κατηφόρα στο γράφημα στο lolking. Τότε ήμουνα πλέον σίγουρος ότι δεν έχει αγοράσει το acc και ότι απλά ήταν σε κακή μέρα.

Posted

Και εγώ είχα πετύχει μία Platinum 3 Vayne που έκανε κάτι τέτοια με το Q της. Κοιτάω match history μόνο defeat και μια κατηφόρα στο γράφημα στο lolking. Τότε ήμουνα πλέον σίγουρος ότι δεν έχει αγοράσει το acc και ότι απλά ήταν σε κακή μέρα.

Μαλάκα ο Exte που είναι gold 3 έπαιζε με αντίπαλο έναν στο top που ήταν diamond V και αυτός είμαι σίγουρος ότι απλά δεν ήταν στα καλά του το τελευταίο μήνα.
Posted

Το θέμα ήταν ότι τον έτρωγε και έπεφτα και εγώ για τον helpαρω... Ο τύπος ήταν γάμησέ τα

Posted

Εγώ είχα 4 μαλάκες που ήταν μόνιμα κάτω από το enemy tower χωρίς wards. Είχαμε 10 team death στο 5 (χωρίς υπερβολές) και μου λέγανε γιατί δεν κάνω gank, ότι ο xin είναι επιθετικός jungler και πρέπει να κάνει ganks και τέτοια.

Δεν κατάλαβα πως ακριβώς κάνεις gank όταν οι laner είναι συνέχεια με πολύ low health ή σε respawn timer. Ούτε καν wards δε βάζανε μπας και βγάλω κανένα counter-gank, αλλά όταν είναι όλα τα lane pushed χωρίς wards δε μπορώ να ξέρω που θα πάει ο enemy jungler... Πάλι καλά που όταν άρχισα να βάζω wards σε όλα τα lane σταμάτησαν να πεθαίνουν. Τουλάχιστον, το adc και το top μας δεν ήταν παιδάκια και δε μιλούσανε και καταφέραμε να το νικήσουμε στο τέλος.

ta idia poles fores

eixame ena rene top vs kennen

htane sto tower tous xwris wards kai mou elege oti dn 3erw na kanw ganks

Posted

Μαλάκα ο Exte που είναι gold 3 έπαιζε με αντίπαλο έναν στο top που ήταν diamond V και αυτός είμαι σίγουρος ότι απλά δεν ήταν στα καλά του το τελευταίο μήνα.

Ε ναι... Πας σε ένα net, βρίσκεις τα 15χρονα και τους πουλάς το acc σε τριπλάσια τιμή. Εύκολη λεία. Και το χειρότερο είναι ότι νομίζουν ότι αξίζουν το elo του acc που αγοράζουν και παίζουνε ranked κιόλας και όχι απλά παίζουνε, αλλά μιλάνε κι από πάνω.

Το θέμα ήταν ότι τον έτρωγε και έπεφτα και εγώ για τον helpαρω... Ο τύπος ήταν γάμησέ τα

Δική σου μαλακία αυτό. Συμβαίνει συχνά στο solo q βέβαια. Πας να βοηθήσεις κάποιον μόνο και μόνο από απόγνωση ενώ ξέρεις ότι δε θα καταφέρεις τίποτα παραπάνω από το να τα κάνεις πιο σκατά.

ta idia poles fores

eixame ena rene top vs kennen

htane sto tower tous xwris wards kai mou elege oti dn 3erw na kanw ganks

enemy jungler 4 ganks, you 0. Την ακούω συχνά αυτήν την ατάκα πριν τις 3:00.

Όπως και το "gg afk", "surr 20" κ.α. Εκεί φαίνεται η ηλικία. Όταν κάποιος δε θέλει ούτε να προσπαθήσει και τα παρατάει τόσο εύκολα φαίνεται ότι είναι παιδάκι.

Posted

Κάνω spectate και όταν βγαίνω βλέπω "+1 friendly, +1 teamwork". Τι ύπουλο παιχνίδι παίχτηκε πάλι;

Posted

Αυτος που τυχαμε εμεις μαλλον ετυχε να μην παιζει καλα σε αυτο το game γιατι ηταν full win το history του

Η ΑΠΛΑ

μολις ειχε τελιωσει ο booster την δουλεια του και αρχισε να παιζει αυτος που εχει το acc