Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το έχω εξασκήσει το άθλημα tf tp revive full cdr. Global feed gg

Θέλω να πάρω master στο jungling,όταν έχω double buff και πηγαίνω για gank top ή bot ,εκτός του ότι να τους γαμάω το lane ,να δώσω double bluff και first blood στα 2 carry. 8)

Posted

Θέλω να πάρω master στο jungling,όταν έχω double buff και πηγαίνω για gank top ή bot ,εκτός του ότι να τους γαμάω το lane ,να δώσω double bluff και first blood στα 2 carry. 8)

Στο mid είναι καλύτερο να το κάνεις αυτό.

Posted

Βασικά, απο εμπειρία μπορώ να πω ότι οι μεγαλύτεροι ragers είναι αυτοί που παίζουν top. Οπότε εσύ αποφασίζεις... Στεγνό tryhard χωρίς χαβαλέ και μαλακίες = feed mid. Χαβαλέ 4 fun = feed top. Το bot δίνει κώλο και μόνο του, δε σε χρειάζεται.

Posted

Ντάξει τώρα πέρα από την πλάκα πρέπει να μάθω jungle μπας και κάνω κανένα σκουπίδι carry,γιατί αυτοί οι γαμιάδες πάνε top ή mid ,τίποτα άλλο.

Posted

Ελληνας TARIC στον WEST

"Δεν παιζω εναντιον Blitz, afk"

ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ

Είναι θέμα αξιοπρέπειας...

Posted

Ελληνας TARIC στον WEST

"Δεν παιζω εναντιον Blitz, afk"

ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ

αυτό είναι κόμπλεξ από τα άπειρα νόρμαλ που έχει παίξει και έχει enemy bot blitz-thresh κλπ
Posted

15 yo logic

O xx'yy' είναι σαν τον Exodia, άμα τον πάρει κάποιος νικάει αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παιχτεί το game.

Posted

15 yo logic

O xx'yy' είναι σαν τον Exodia, άμα τον πάρει κάποιος νικάει αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παιχτεί το game.

δεν είπα για νίκη, είπα για τον καρκίνο που τρώει με 15 hook,airborne,knockback,silence
Posted

δεν είπα για νίκη, είπα για τον καρκίνο που τρώει με 15 hook,airborne,knockback,silence

Και εγώ παθαίνω ψυχολογικά άμα παίζω vs Draven, Yorick etc, αλλά δε μιλάω...