Frank Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Λοιπόν παιδιά θα σας πω λίγα πράγματα... Ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε δει στο facebook διάφορα status του τύπου "Greece is on fire" "Το μυστικό" και διάφορα τέτοια σχόλια, εγώ είμαι ένας από τους λίγους που γνωρίζουν αυτό το μέγαλο μυστικό στην Ελλάδα και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! Δυστυχώς δεν μπορώ να σας το εκφράσω με λόγια αλλά πρέπει να το δείτε! Είναι 90% οπτικό! Λοιπόν για να μην σας τα πολυλογώ, μπορώ σε όποιον ενδιαφέρεται να του παρουσιάσω αυτό το μυστικό άμεσα μέσω skype! Πιστέψτε με δεν θα χάσετε! Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να μου στείλε ένα PM ή να κάνει ένα post ώστε να του δώσω το skype μου να μιλήσουμε! Επαναλαμβάνω δεν είναι αστείο ούτε κάποια φάρσα! Είναι γεγονός και συμβαίνει σε μένα και στην Ελλάδα!! Ευχαριστώ και περιμένω! Όλοι πρέπει να μάθετε το μυστικό! Quote
Sirocco Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 δεν καταλαβα τιποτα. εχεις msn? γιατι skype δεν εχω Quote
Steven7 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 des to profile mou kai add to skype mou btw peri tinos prokite? + http://www.youtube.com/watch?v=OX8bv0o70UI tetoia mikropsemata? Quote
Frank Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 δεν καταλαβα τιποτα. εχεις msn? γιατι skype δεν εχω des to profile mou kai add to skype mou btw peri tinos prokite? + http://www.youtube.com/watch?v=OX8bv0o70UI tetoia mikropsemata? Σας έκανα add. Καμία σχέση με τα βίντεο που έδειξες. Quote
Frank Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 troll στανταρ Με έχεις για μαλάκα? Καταρχάς θα σας κάνω βίντεοκλήσεις.. Quote
Market1024 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 sou edwsa to skype mou apo pm , to msn to ksereis pisteyw. Quote
Frank Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 bump! Σας έκανα add παιδιά! Συνεχίστε να δείχνετε ενδιαφέρον δεν θα χάσετε! Quote
™® Stergios ®™ Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 bump! Σας έκανα add παιδιά! Συνεχίστε να δείχνετε ενδιαφέρον δεν θα χάσετε! Apla A3izi! Quote
Frank Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Apla A3izi! Εσύ που μόλις το άκουσες και το είδες κάτι θα ξέρεις...χεχεχε...! ;) Quote
N3verσøft Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pistevw pos oloi prepei na to deite!Den exete na xasete kati.... Quote
PrivaTe Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 8elw na to dw..kaneme add sto msn (8a sto steilw meso pm) i alliws gia skype steilemu to diko cu ke se addarw! Quote
Recommended Posts