Jump to content

TeodosTv

Members
  • Posts

    29
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About TeodosTv

Contact Methods

  • Website URL
    https://maxcheaters.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Country
    Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TeodosTv's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

1

Reputation

  1. Κοιτα την δουλεια σου μεγαλε! Και εσυ και ο strain ! Νομιζετε οτι ειστε καπιοι!
  2. Cheat costs : 50 Euro Add me if you want :D
  3. I can create one program for you like clownfish if you want its api! Contact With me : For Price
  4. Its nice idea to create donate system in community board Like this : If you want to see this just add me : ΠΛΑΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
  5. Hello Everyone If someone can just create one Tutorial Video How to adapt one armor or weapon for Interlude :)
  6. Εγω προσοπικα δεν θα εδεινα κατι τετοιο δωρεαν! Επειδη αυτο θελει ωρα για να γινει Δεν ειναι κατι απλο ! Listener -> Guards Guard Target -> Guard Move -> Guard Attack Στην ουσια αυτος που θα τον βοηθησει θα πληρωθει κανονικα! H τιμη για αυτο προσωπικα ερχεται στα 30 με 40 Ευρω !
  7. Oχι φιλε μου επειδη τα παιδια τα ξερω και τα δυο ειναι τελεια στην δουλεια τους! Και το site θα αλλαξει σε εναν μηνα λογω του οτι δεν εχουν χρονο! Για αυτο τον λογο εστεισαν αυτο το site Java γνωριζει και πολυ καλα μαλιστα! Ο καθενας εχει τον τομεα εργασιας του και ετσι πρεπει να ειναι σε μια ομαδα απο Developers!
  8. Δεν το παιζει κανενας καποιος ή τελειος ο καθενας εχει μια διαφορετικη γνωμη εγω ετσι πυστευω ! BTW αυτο που εχει το παιδι για να γινει με τους guards ειναι το θεμα απλα επειδη ηθελα να βοηθησω με ενα team το οποιο με βοηθησε αρκετες φορες στην δουλεια μου ισως τον βοηθησουνε! Και δεν ειπα κατι κακο πυστευω!
  9. Μαλιστα το γεγονος οτι ολοι γενηθηκατε για να κραζετε αυτο με ξεπερναει !
  10. Φιλαρακο τοσα ξερεις τοσα λες .... Δεν καθομαι να ασχοληθω με ατομα υποτιμητικα σαν εσενα εχω δει πολλους Και εσεις οι περισσοτεροι κραζετε αυτους που ξερουν παραπανω και κανουν σωστη δουλεια και οχι προχειρη .... *Μπορει το site να ειναι προχειρο* Aλλα η δουλεια γινεται κανονικα και με τον νομο!
  11. Μιλαω για ομαδα η οποια με βοηθησε και ειναι πολυ καλοι στην δουλεια τους! Ποτε μην υποτιμας την δουλεια των αλλων γιατι αυτο συνηθως γυρναει Boumerang δες την δουλεια σου και ασε τα υπολοιπα σε αυτους! Το τι θα κανει ο καθενας δεν μπορεις να το κρινεις γιατι αυτο ειναι κριτικη! Δεν βρεθηκε ανθρωπος ακομα που θα κρινει τους αλλους! Ολοι ειμαστε ισοι αλλα καπιοι ειναι λιγο καλυτεροι οπως και να το κανουμε !
  12. Φιλε μου αν θες ατομα να σε βοηθησουν σε θεματα java εδω : http://fusiondevelopers.tk/ Ειναι τα πιο εμπιστα και ατομα τα οποια γνωριζουν πολυ καλα θα μιλησεις με τον υπευθυνο για l2 developing skype
  13. Θα το γυρισεις σε l2off αν θες κατι τετοιο μην το πας σε κανα frozen pack ή σε acis το εχασες το παιχνιδι! ;)
  14. Καλησπερα μια ερωτηση εχω την hd 7800 radeon Και θελω να ξεκινησω να κανω mining! Μεσα σε ποσο καιρο θα εχω μαζεψει το αναλογο ποσο? Και αν συνφερει γενικως το mining!
×
×
  • Create New...