Nosti21 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ?Μου χρωσταει ακομα 10κ απο τοτε που του εδινα για vip! Εγω εχω βοηθησει παρα πολλους και εδινα παντα. Και μεχρι τωρα θα ειχα γινει ΒΙΠ αμα τα κραταγα. Αλλα τα εδινα παντα. Οταν κανω τοπικ λες να μασω τιποτα;;
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Εγω εχω βοηθησει παρα πολλους και εδινα παντα. Και μεχρι τωρα θα ειχα γινει ΒΙΠ αμα τα κραταγα. Αλλα τα εδινα παντα. Οταν κανω τοπικ λες να μασω τιποτα;; εγω θα ειχα παρει award Κάτι παίζει στο staff section γιατί με ρωτούσε ο Furiosus για ένα random number generator. Τους τα πηρε ολα και εφυγε ο weird
Nosti21 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 εγω θα ειχα παρει awardΤους τα πηρε ολα και εφυγε ο weird Σιγα ρε μαλακα. Τωρα εχεις award. Θα κανετε και εμενα VIP και μετα τελιοσαμε.
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Σιγα ρε μαλακα. Τωρα εχεις award. Θα κανετε και εμενα VIP και μετα τελιοσαμε. Απλα σου λεω,αν δεν εδινα τιποτα,τωρα θα ειχα 100κ adena ;)
Nosti21 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Απλα σου λεω,αν δεν εδινα τιποτα,τωρα θα ειχα 100κ adena ;) Ναι ρε. Ανετα. Και εγω βλεπεις ακομα και τωρα που προσπαθω να μασω και για μενα. Τα δινω στους αλλους. Ελπιζω καποτε να με ανταμηψουν για αυτο που κανω.
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ναι ρε. Ανετα. Και εγω βλεπεις ακομα και τωρα που προσπαθω να μασω και για μενα. Τα δινω στους αλλους. Ελπιζω καποτε να με ανταμηψουν για αυτο που κανω. 62k βγαζεις απο 4κ ποστ βαλε 70κ χωρις topics βαλε 15κ απο spam posts βαλε 10 απο report section(ισως παραπανω,δεν θυμαμαι ποσα δινει το τοπικ) Photoshop misc 30k απο το mundial ;)
Nosti21 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 62k βγαζεις απο 4κ ποστ βαλε 70κ χωρις topics βαλε 15κ απο spam posts βαλε 10 απο report section(ισως παραπανω,δεν θυμαμαι ποσα δινει το τοπικ) Photoshop misc 30k απο το mundial ;) Ναι ρε εχεις βγαλει παρα πολλα. Αλλα πες μου εμενα θα με βοηθησετε;;
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 draxmes me to ebro mas fack pernis mia mastixa pou ixe 5 draxmes kai tora exi 10 lepta se ebro poune 10 lepta 30 draxmes peripou emena afto me pirazi ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
randomnamehere Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ναι ρε εχεις βγαλει παρα πολλα. Αλλα πες μου εμενα θα με βοηθησετε;; ΕΓΩ ΝΑΙ :D
FighterBoss Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? re file toso ma toso xazos poso trolling 8es esu gia na parathseis to mxc dn palevese. XAXAXAXAX
Nosti21 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 New desktop: :D Ωπ γαμησε. Μαλακα τελιο <3 το ερωτευτικα κιολας. ΕΓΩ ΝΑΙ :D <3 σου εχω πει για τα templates εσενα. Μαλακα ισως ψηθω να ανοιξω 3ανα σερβερ αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Θα δω αν θα ξανα ασχοληθω αν και το εχω.
FighterBoss Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 New desktop: http://i52.tinypic.com/oup5l2.png :D ai nid dis wallpeiper
FighterBoss Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 λέω να φτιάξω ένα guide αλλά δεν ξέρω σε τι γλώσσα να το κάνω αγγλικά η ελληνικά;
Commodus Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 λέω να φτιάξω ένα guide αλλά δεν ξέρω σε τι γλώσσα να το κάνω αγγλικά η ελληνικά; κινέζικα.
Recommended Posts