Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Σοβαρα τωρα,να θεσουμε θεμα για την παιδεια στην Ελλαδα

στο Δημοτικο δεν μαθαινουν τιποτα;

Posted

φινίτο άκουγα από βεντ να λένε για λ2 και λέω γτφ; και βλέπω στο σάιτ "Machine was working from like 3-4 hours. But only people from RO could connect to, from now Noone can't connect to server! We have to wait for a company which will restart Inthernet connection on our box, that's means tomorrow."

Posted

φινίτο άκουγα από βεντ να λένε για λ2 και λέω γτφ; και βλέπω στο σάιτ "Machine was working from like 3-4 hours. But only people from RO could connect to, from now Noone can't connect to server! We have to wait for a company which will restart Inthernet connection on our box, that's means tomorrow."

Τραγικος ο admin
Posted

Σοβαρα τωρα,να θεσουμε θεμα για την παιδεια στην Ελλαδα

στο Δημοτικο δεν μαθαινουν τιποτα;

Τι να λέμε τώρα... ούτε τόνους δεν μαθαίνουν να βάζουν.
Posted

Τι να λέμε τώρα... ούτε τόνους δεν μαθαίνουν να βάζουν.

Υπαρχει διαφορα του ξερω απο το βαριεμαι
Posted

Αυτον μου προτεινε ο bro μου πριν 10 λεπτα ... λες να παμε εκει και οχι mafia? Mafia θα κανουμε καριερα και θα πουλήσουμε char σε 10χρονα ρε!

Posted

Αυτον μου προτεινε ο bro μου πριν 10 λεπτα ... λες να παμε εκει και οχι mafia? Mafia θα κανουμε καριερα και θα πουλήσουμε char σε 10χρονα ρε!

Βλασφημε πως τολμας
Posted

o bbanhammer ανοίγει σέρβερ για 10 μέρες, να πάρει λεφτά από τα αιο μόνο και ββ..
Posted

Ρε, για να κάνω unlock την πόρτα για το Zaken δε θέλω ένα νταγγερά;

"Warning - while you were typing 110 new replies have been posted. You may wish to review your post."

λολ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...