Freyr Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 2012,5 tin ida, dikio exis, miso senario , mises erminies, gtp
WeirdSituation Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ρε μαλάκες μας έχετε πρήξει με το trolling. Αρχίδια είστε. Πω ρε γαμώ πρωί βράδυ την ίδια καραμέλα: άπειρο trolling, master of trolls και λοιπές μαλακίες. Θα σταματήσετε αυτήν την μαλακία ή θα κάνετε τις μπάλες μας ακόμα μεγαλύτερες; Πω ρε πούστη μου με κάτι πρηξαρχίδες εδώ μέσα. δεν έχεις balls of steel για να μένουν αμετάβλητες;
MiraDBZ Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 δεν έχεις balls of steel για να μένουν αμετάβλητες; Εσύ τράβα γαμήσου γιατί τώρα μπερδεύω τα posts σου με αυτά του ΕD.
WeirdSituation Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Εσύ τράβα γαμήσου γιατί τώρα σε μπερδεύω με τον ΕD. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ έφυγα <3
xTsili Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ρε μαλάκα θα ξεχάσεις τον αριθμό των γιων σου εσύ >.> έπρεπε να βάλω τον άντρα στο sig μου και έβγαλα το άλλο,ξέρετε ποιοι είστε παιδιά μου,ανίψια μου,εγγονοί μου κτλπ. ο μόνος που μπορεί να με βάλει στη θέση μου είναι ο πατέρας μου,ο SEVENTH!! απίστευτα μάτια. Ρε μαλάκες μας έχετε πρήξει με το trolling. Αρχίδια είστε. Πω ρε γαμώ πρωί βράδυ την ίδια καραμέλα: άπειρο trolling, master of trolls και λοιπές μαλακίες. Θα σταματήσετε αυτήν την μαλακία ή θα κάνετε τις μπάλες μας ακόμα μεγαλύτερες; Πω ρε πούστη μου με κάτι πρηξαρχίδες εδώ μέσα. Μα σαφέστατα δεν θα σταματήσω/σουμε.Για τον απλούστατο λόγο ότι οι παλιοί βάζουν τους καινούργιους στη θέση τους.
`Vaxil Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ΚΛΑΙΩΩΩΩΩ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΛΟΛΟΛΟΛΟ
WeirdSituation Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ο μόνος που μπορεί να με βάλει στη θέση μου είναι ο πατέρας μου,ο SEVENTH!! αναπηρία στο φουλ -.-
Freyr Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΛΟΛΟΛΟΛΟ ti na ekane o texnikos re, na min xalarosei?
MiraDBZ Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Μα σαφέστατα δεν θα σταματήσω/σουμε.Για τον απλούστατο λόγο ότι οι παλιοί βάζουν τους καινούργιους στη θέση τους. Είστε εσείς παλιοί, και συγκεκριμένα εσύ παλιός ρε νούμερο;
Recommended Posts