Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Ε ρε φίλε... Εγώ και ο Phoe είμαστε τα pro support των FM, αν και εγώ είμαι το kill stealing tank τις περισσότερες φορές.

Αυτό ήταν το game μας vs μίας εκ των καλυτέρων ελληνικών team. Η ss είναι των enemy, για αυτό δείχνει defeat...

πως και πήγατε game χωρίς τανκ;
Posted

Σε σοβαρό game δεν είναι εντελώς απαραίτητο το tank. Ένας τουμπανοπαίχτης αρκεί σαν initiator. Π.χ. ο Nunu χώνεται με Flash + Ulti και οι enemy αναγκάζονται ή να σκορπίσουν ή να χαλάσουν κάποιο stun πάνω του δίνοντας τη δινατότητα στα carry να χωθούν.

Posted

Φτάνει που τον είχα μια φορά σαν Zilean...

Εγώ τώρα θα αγοράσω καινούριο page και θα το κάνω για support.

Λέω να βάλω

Magic/Armor Pen/Attack Speed Marks για early harass

Mana regen seals

CD glyphs

Speed/Attack Speed/Gold per sec Quints.

Εγώ στην sona έχω speed γιατί το θέλω καθώς θέλω να τρέχω πέρα δώθε μου αρέσει σε όλους τους hero. Ασε που κάνω καλό harass με Q

Μετά έβαλα AP flat έτσι λίγο δυνατό heal και γενικά , καθώς δεν την παλεύει η sona στις αρχές έχει τόσο αδύναμο heal σαν του alistar να πούμε.

Μετά δεν είχα IP να πάρω και αλλά runes και έβαλα τα atck speed που είχα. Δεν με χαλάνε πάντως να σου πω την αλήθεια , 10% atck speed καλύτερα από 10 AP , κάνω καλύτερα last hit και κάνω το σπαστικό μου passive στους αντιπάλους γιατί μπορώ !

Posted

Μαλακίες λέει ο βασίλης έπαιζα εγώ tank nunu αλλά τρώει ξύλο πάλι καλά που οι enemies ήταν για τον πούτσο και το πήραμε. Βασικά είχαν για tank τον shen ο οποίος είναι άχρηστος οπότε σχεδόν τα ίδια είμασταν

Posted

Μαλακίες λέει ο βασίλης έπαιζα εγώ tank nunu αλλά τρώει ξύλο πάλι καλά που οι enemies ήταν για τον πούτσο και το πήραμε. Βασικά είχαν για tank τον shen ο οποίος είναι άχρηστος οπότε σχεδόν τα ίδια είμασταν

Ο Shen είναι το καλύτερο tank, απλά έχει άθλιο initiate. Άσε που έκαναν την top μαλακία να τον στείλουν jungle ενώ είχαμε Nunu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...