`Vaxil Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=205814.0 θα μπειτε ΡΕ? εγω θα μπω μαλλον.
Sirocco Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 εγω θα μπω μαλλον. ;) εσεις? εσυ αλητη Vergil θα μπεις?
Nosti21 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Εγω μπορει να του ριξω μια ματια. Αλλα δεν θα κατσω απ'οτι φαινεται γιατι υπαρχει και ενας μαφια στην μεση ;) . Τελικα πρωτη φορα που μου αρεσε ενας σερβερ του ντιμι. Μπραβο του εκανε καλη δουλεια αυτην την φορα.
Sirocco Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Εγω μπορει να του ριξω μια ματια. Αλλα δεν θα κατσω απ'οτι φαινεται γιατι υπαρχει και ενας μαφια στην μεση ;) . Τελικα πρωτη φορα που μου αρεσε ενας σερβερ του ντιμι. Μπραβο του εκανε καλη δουλεια αυτην την φορα. οπως νομιζεις :) μην προσπαθησεις να κατεβασεις patch διοτι δεν το εχουμε ανεβασει ακομα. 5:50 8α το ανεβασουμε.
WeirdSituation Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Εγω μπορει να του ριξω μια ματια. Αλλα δεν θα κατσω απ'οτι φαινεται γιατι υπαρχει και ενας μαφια στην μεση ;) . Τελικα πρωτη φορα που μου αρεσε ενας σερβερ του ντιμι. Μπραβο του εκανε καλη δουλεια αυτην την φορα. δεν δέχεται νουμπς, δεν στο είπανε αυτό;
`Vaxil Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 δεν δέχεται νουμπς, δεν στο είπανε αυτό; Τότε έχετε μπει όλοι σε λάθος σερβερ.
Nosti21 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 δεν δέχεται νουμπς, δεν στο είπανε αυτό; Εσυ πως και παιζεις εφοσον δεν δεχεται noobs?? Καποιο λαθος στο login θα εκανε ο ντιμις. Δεν θα επρεπε να αφηνε τους πελατες να μπαινουν στον σερβερ. πχ κοιταξτε τον weirda πελατης. Ολο κατω ειναι!
WeirdSituation Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Εσυ πως και παιζεις εφοσον δεν δεχεται noobs?? Καποιο λαθος στο login θα εκανε ο ντιμις. Δεν θα επρεπε να αφηνε τους πελατες να μπαινουν στον σερβερ. πχ κοιταξτε τον weirda πελατης. Ολο κατω ειναι! να σου την πω τώρα; εεεεεεεεεεεεεεεεεε; ΕΙΜΑΙ ΚΟΟΦΣ! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ <3 :*
Nosti21 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 να σου την πω τώρα; εεεεεεεεεεεεεεεεεε; ΕΙΜΑΙ ΚΟΟΦΣ! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ <3 :* Δεν νομιζω Τακη! :)
Recommended Posts