Xplicit7 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Klemeno prwta8lima ola ta alla einai perita... Ρε βλαμμένε δεν μπορούσες να κερδίσεις τις μικρές ομάδες στην έδρα σου και έχεις απαίτηση για πρωτάθλημα ; Έπαιξες καμία φοβερή μπάλα ; Εγώ θυμάμαι ότι οι οπαδοί σου κυνηγούσαν την ομάδα για τις άθλιες εμφανίσεις τους.Γαμημένοι γκεμπελίσκοι μας σπάσατε τα αρχίδια πια με τις κωλοφυλλάδες σας και τις βρώμες που πετάτε προς τα έξω.
Vazelos Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=202195.0
WeirdSituation Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ρε γαμώ γιατί δεν μου ανοίγει νέα καρτέλα ο μοζίλλα; μόνο άμα πατήσω ένα λινκ μου ανοίγει -.-'
Reptant_ Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ρε γαμώ γιατί δεν μου ανοίγει νέα καρτέλα ο μοζίλλα; μόνο άμα πατήσω ένα λινκ μου ανοίγει -.-' Γιατι μπορει
Reptant_ Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=202195.0 Τα μισα ειναι μαλακιες
MasterDisaster Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ρε γαμώ γιατί δεν μου ανοίγει νέα καρτέλα ο μοζίλλα; μόνο άμα πατήσω ένα λινκ μου ανοίγει -.-' ctrl+t
Nosti21 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ρε βλαμμένε δεν μπορούσες να κερδίσεις τις μικρές ομάδες στην έδρα σου και έχεις απαίτηση για πρωτάθλημα ; Έπαιξες καμία φοβερή μπάλα ; Εγώ θυμάμαι ότι οι οπαδοί σου κυνηγούσαν την ομάδα για τις άθλιες εμφανίσεις τους.Γαμημένοι γκεμπελίσκοι μας σπάσατε τα αρχίδια πια με τις κωλοφυλλάδες σας και τις βρώμες που πετάτε προς τα έξω. Ρε μαλακα μην ασχολησε με ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα.. Φετος ενταξει πηρες ενα καθαρο πρωταθλημα(κατα καποιο τροπο).. Απο εκει και περα ειναι κομπλεξικα πραγματα.. Η ιστορια συνεχιζει να γραφετε.. Πρωταθλημα δεν θα επερνα φετος και ουτε για τα επομενα 10 χρονια δεν θα παρω.. Αντε το πολυ κανενα κυπελλο γιατι μονο αυτο μπορω.. Εφοσον εχω ανυπαρκτους προεδρους που το μονο που μπορουν ειναι να λενε συνθηματα για τους γαυρους τοτε ζητω που καικαμε..!!
Xplicit7 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ρε μαλακα μην ασχολησε με ανθρωπους που εχουν ψυχολογικα.. Φετος ενταξει πηρες ενα καθαρο πρωταθλημα(κατα καποιο τροπο).. Απο εκει και περα ειναι κομπλεξικα πραγματα.. Η ιστορια συνεχιζει να γραφετε.. Πρωταθλημα δεν θα επερνα φετος και ουτε για τα επομενα 10 χρονια δεν θα παρω.. Αντε το πολυ κανενα κυπελλο γιατι μονο αυτο μπορω.. Εφοσον εχω ανυπαρκτους προεδρους που το μονο που μπορουν ειναι να λενε συνθηματα για τους γαυρους τοτε ζητω που καικαμε..!! Ρε φίλε εντάξει το παραδέχομαι ότι στο ντέρμπι νίκησα λόγω διαιτησίας αλλά ξεχνάνε το τι σπρώξιμο είχαν πάρει για να φτάσουν στο Καραϊσκάκη με ΜΟΝΟ 7 βαθμούς διαφορά.
Nosti21 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ρε φίλε εντάξει το παραδέχομαι ότι στο ντέρμπι νίκησα λόγω διαιτησίας αλλά ξεχνάνε το τι σπρώξιμο είχαν πάρει για να φτάσουν στο Καραϊσκάκη με ΜΟΝΟ 7 βαθμούς διαφορά. Γαμησετους.. Αφου ξερεις οτι με κατι τετοιους δεν θα μιλησεις σοβαρα ποτε.. Εγω αμα θελω καθομαι και μιλαω πολιτισμενα για τα παντα.. Αλλα οταν με ποιανει η μαλακια μου τοτε με ποιανουν τα οπαδικα μου και τα βλεπω ολα υπερ της ομαδας μου.. Οπως και πολυ αλλοι..!!
Reptant_ Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 αλλά ξεχνάνε το τι σπρώξιμο είχαν πάρει για να φτάσουν στο Καραϊσκάκη με ΜΟΝΟ 7 βαθμούς διαφορά. Μην κοιτας μονο των αλλονων
Recommended Posts