Fanky Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 χαι! Μολις γυρισα.. τι κανατε οσο ελειπα? (γεια σου Pinae) hi @weird na deis oti den.
Fanky Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Τα περισσοτερα ειναι για πλακα,οπως αυτα που λεμε τωρα. Οσο για το καμενη ζωα θα συνεχισουμε btw,ξεχνας οτι ειμαστε ακομα μαθητες(και οχι φοιτητες ::) ) οποτε καποια πραγματα συγχωρουνται εως εναν βαθμο (?) :P
Pinaepple Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 χαι! Μολις γυρισα.. τι κανατε οσο ελειπα? (γεια σου Pinae) εισαι ο και λεγεσαι
Sirocco Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 hi @weird na deis oti den. μπαρτσα - αρσεναλ τι βλεπεις?
Fanky Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 εισαι ο και λεγεσε quaser πακέτο σου χαχαχαχαχαχαχα den,akoma..
Blane Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 btw,ξεχνας οτι ειμαστε ακομα μαθητες(και οχι φοιτητες ::) ) οποτε καποια πραγματα συγχωρουνται εως εναν βαθμο Δικαιολογίες του πέους μην ακούω παρακαλώ. :D Τι τάξη είσαι αγορίνα μου; Δημοτικό ή Γυμνάσιο;
Sirocco Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 εισαι ο και λεγεσε Quaser Γεωργιος Στις Υπηρεσιες Σας.
Fanky Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Δικαιολογίες του πέους μην ακούω παρακαλώ. :D Τι τάξη είσαι αγορίνα μου; Δημοτικό ή Γυμνάσιο; o finito,nipio.
Pinaepple Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Quaser Γεωργιος Στις Υπηρεσιες Σας. ΗΙ γιατι αλλο ονομα; εσυ το ζητησες;
Reptant_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 2α Λυκειου δεν το αρνουμαι οτι ειμαι καμενος,τουλαχιστον τωρα Απλα να σου αναφερω καποια πραγματα -Δεν παω φροντιστηρια(και καθημερινες δεν βγαινει κανεις,γιατι πανε οι αλλοι) -Στο σπιτι δεν βλεπω τηλεοραση Παρασκευοσαββατοκυριακα ειμαι εξω αν δεν τυχει κατι Ασχετα που οταν ζεις σε χωριο οι εξοδοι σου ειναι διαφορετικοι,γιατι πρεπει να βρισκεις μεταφορικα μεσα κτλπ
Recommended Posts