Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

sou milise kanenas "magka"? megalonei to e-penis sou na fantasto otan ta les auta kai milas me caps ::)

OXI DN MEGALONI TO EPENIS M.. ALLA GIA NA VAZEIS AFTA STN SIG SOU THA PEI OTI EXEIS PROB MAZI TOU.. K SOU EXEI AFISEI PSIXOLOGIKA,.
Posted

Έχετε δοκιμάσει να παίξετε πόλεμο με φλούδια μανταρινιού μέσα σε ένα χαρτί τυλιγμένο ;

Posted

AAAA EPISIS 3EXASA NA SOU PW.. ENAS AGONAS DN KERDIZETE ME TOUS MPATSOUS..!!!!

1000+ PATSOI LEEI IPIRXAN ENO ITAN ADEIO XAXAXAAAXAXAXAXAXAA K ELIKOPTERO LEEI PANO APO TO GIPEDO.. GT?? GIA ENA ADEIO GIPEDO K GIA TO MATS TOU GAY.ROU XAXAXAXAXAXAXAXA ELEINOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

και μετά απορείς γιατί σε λένε ζώο..
Posted

Επίσης σε αυτό που λέει με τους μπάτσους συμφωνώ ήταν πολύ τραγικό , ούτε αν ήταν γεμάτη η Τούμπα δε θα υπήρχαν τόσοι μπάτσοι.

Posted

πες μου ρε μλκ... πως γίνεται να κερδίσεις αγώνα με τους μπάτσους; θα πυροβολήσει την μπάλα και θα αλλάξει πορεία; ή θα συλλάβει τον χαλκιά; μας κοροιδεύετε ρε;

Posted

πες μου ρε μλκ... πως γίνεται να κερδίσεις αγώνα με τους μπάτσους; θα πυροβολήσει την μπάλα και θα αλλάξει πορεία; ή θα συλλάβει τον χαλκιά; μας κοροιδεύετε ρε;

Αυτά τα λένε οι αιώνιοι τριτοτέταρτοι ρε , εγώ λέω για τους μπάτσους που είχαν μαζέψει εκεί.

Posted

vre ilithie.. gia tn perifrourisei sou leo.. dn sou leo gia tn agona.. fona3ate tosous mpatsous gt?? gia ena adeio gipedo??
Posted

Έχετε δοκιμάσει να παίξετε πόλεμο με φλούδια μανταρινιού μέσα σε ένα χαρτί τυλιγμένο ;

και μεσα στο μανταρινακι ενα ξυραφακι? :)

ΩΩΩ Βεβαια..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...