ExTrEmEDwarf Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Κατι με το protectionI know, εμενα μου μενει ο κωστας :$ Ωραία κάνε τοπικ στο mxc staff γιατί κάθε φορά που κάνω new topic μου βγάζει κενή σελίδα. Και εγώ απο proxy δεν πρόκειται να μπαίνω γιατί εκτός απο το σκυλοκολλάει, θέλω 2 λεπτά για να κάνω ένα reply επειδή το url γαμιέται και κάθομαι και το αλάζω συνέχεια
Nosti21 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Σε μια φάση βλέπω να μπαίνει ένας άγγελος και να βλέπω μια γυναικα στην φωτογραφία , λέω τι παίζει εδώ. Μετά όταν πάτησα να δω , βλέπω nosti_....@hotmail... εκεί πέθανα στα γέλια! Λέω τον finito ρε μαλακα δες η μάνα του nosti παίζει με την cam στο msn a0ax0ax0ax0a0axx0 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ στα @@ρια μου κιολας. Αυτη με γεννησε και δεν εχω κανενα κομπλεξ :)
MixMasteR Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S08KonZiew4 <.<
Nosti21 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ενταξει ρε μαλακες μανα μου ειναι δεν ειναι καμια ξενη ;) . Στα αρχιδια μου κιολας. Απλα δεν ξερει και ψαχνεται ΧΑΧΑΧΑ
ExTrEmEDwarf Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ στα @@ρια μου κιολας. Αυτη με γεννησε και δεν εχω κανενα κομπλεξ :) Χρόνια πολλά σε 15 λεπτά απο τώρα :x
Nosti21 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Χρόνια πολλά σε 15 λεπτά απο τώρα :x <3 ευχαριστω αγαπη :$ χαχα
ExTrEmEDwarf Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 άμα έκανε ip range ban και έπιασε εμένα συμαίνει ότι την έχει φάει και αυτός Και μας έχει βγάλει και το ban priv να το βγάλω ..
Apithanos Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 @Nosti χρόνια πολλά αδελφέ θα στο πώ και σε 14 λεπτά ;D
ExTrEmEDwarf Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 finitost ή wrd κάντε ένα τοπικ mxc staff γιατί κάθε φορά που κάνω new topic μου βγάζει κενή σελίδα. Και εγώ απο proxy δεν πρόκειται να μπαίνω γιατί εκτός απο το σκυλοκολλάει, θέλω 2 λεπτά για να κάνω ένα reply επειδή το url γαμιέται και κάθομαι και το αλάζω συνέχεια
WeirdSituation Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 finitost ή wrd κάντε ένα τοπικ mxc staff έκανα. ;ρ
Recommended Posts