Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/stats/macbook-pro-core-2-duo-2.33-17-specs.html αυτο έχω. :Ρ
ProJecT Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 δεν είναι καθόλου γάμησετο...είναι απλά όνειρο για κάθε καμένο, δεν κολλάει μία, 100 καρτέλες να έχεις ανοιχτές, δεν νοιώθει.σκυλί μαύρο ποτέ δεν τρώει παγώματα ο browser και γενικά ποτέ δεν κολλάει. εγώ έχω 2gb ram και είμαι ευχαριστημένος, φαντάσου. Για λέγε για λέγε.. Και πάνω που ετοιμάστηκα να αλλάξω γνώμη και να μην πάρω Μακ. Παιχνίδια παίζει; League of Legends, DotA, Lineage, Counter Strike, Need for Speed, GTA κτλπ;
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 έχω ακόμα, άραξε..;ρ Στο 1:02:00 έχει τσοντικό καμιά 10αρά χορεύτριες
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Για λέγε για λέγε.. Και πάνω που ετοιμάστηκα να αλλάξω γνώμη και να μην πάρω Μακ. Παιχνίδια παίζει; League of Legends, DotA, Lineage, Counter Strike, Need for Speed, GTA κτλπ; δεν έχω ιδεά. μπορείς νομίζω με bootcamp να έχεις 2 λειτουργικά μαζί. αλλα δεν ξέρω άμα μπορείς, εγώ πάντως hon μπορώ να παίξω αν και κολλάω λίγο γιατί το συγκεκριμένο μακ που έχω δεν είναι τόσο καλό. παρεπιπτόντως τα μακ δεν είναι φτιαγμένα για gamers, είναι πιο πολύ για γραφείο. δηλαδή σε θέματα photoshop, sony vegas και αυτά είναι όνειρο, για games δεν ξέρω, ρώτα Blane, έχει χρόνια εμπειρίας απο μακ.
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις είναι επικίνδυνα να τ' αγαπάς θα σε γελάσουνε αν τα λατρεύεις θα σε πληγώσουν και θα πονάς
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις είναι επικίνδυνα να τ' αγαπάς θα σε γελάσουνε αν τα λατρεύεις θα σε πληγώσουν και θα πονάς αυτό παίζει τώρα στο 2ωρο μιξ ::)
Recommended Posts