ProJecT Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Καλημέρα Μαλάκα, αυτοκτόνα. Πρωϊ πρωϊ Καρρά; Ποια είναι η άτυχη;
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Καλημέρα με καρρά λουλ Άμα δεν με πονούσε το στομάχι μου και το κεφάλι μου απο το χθεσινό, θα έπινα και ουίσκι που το έχω και έτοιμο δίπλα μου
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Άμα δεν με πονούσε το στομάχι μου και το κεφάλι μου απο το χθεσινό, θα έπινα και ουίσκι που το έχω και έτοιμο δίπλα μου τι να πώ δεν ξέρω... όταν πίνουμε τσιμπάμε και κανα γύρο πριν...μην γαμάτε το συκώτι σας ρε...
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Μαλάκα, αυτοκτόνα. Πρωϊ πρωϊ Καρρά; Ποια είναι η άτυχη; Άστο, γιατί αν είναι χαμένη υπόθεση χάνω ένα πρόσωπο που δεν μπορώ μία μέρα μακριά του
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 τι να πώ δεν ξέρω... όταν πίνουμε τσιμπάμε και κανα γύρο πριν...μην γαμάτε το συκώτι σας ρε... φαγωμένος τα 'πια Με έπιασε το στομάχι μου γιατί έκανα και αργιλέ μετά ...
ProJecT Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Άστο, γιατί αν είναι χαμένη υπόθεση χάνω ένα πρόσωπο που δεν μπορώ μία μέρα μακριά του ouch!
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Άστο, γιατί αν είναι χαμένη υπόθεση χάνω ένα πρόσωπο που δεν μπορώ μία μέρα μακριά του Ε τώρα γαμιέσαι καθώς χαλιέσαι.
ProJecT Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Έαν κάποιος μένει Θεσσαλονίκη ή κοντά στις Σέρρες(100-200 χιλιόμετρα το πολύ) και έχει Chow Chow ή Samoyed(κουταβάκι ή νεογέννητο) που το χαρίζει ας μου στείλει ένα μήνυμα.
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ε τώρα γαμιέσαι καθώς χαλιέσαι. Όχι ντάξει, ευτυχώς κάνω καλή παρέα με τον κολλητό της που κάνουν παρέα εδώ και 9 χρόνια. Θα την ψαρέψει μπαμ μπαμ χωρίς να το καταλάβει και ούτε γάτα ούτε ζημιά Εδώ ψάρεψε εμένα την περασμένη εβδομάδα με μία φίλη του που με ήθελε και μου το είπε εχτές αλλιώς δεν θα το είχα καταλάβει ακόμα
Freyr Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ta spaei, mia mera meta tin kikloforia tou egine spot stis diafimisis
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 φαγωμένος τα 'πια Με έπιασε το στομάχι μου γιατί έκανα και αργιλέ μετά ... εσύ ξέρεις. :)
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 @Ed πώς αν σε χάσω χάθηκα, χάθηκα, χάθηκα !!! Πω με έφτιαξες
Recommended Posts