FighterBoss Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Η μαλακία είναι πως μένει κύπρο και δεν έχω γνωστούς εκεί. Χάθηκε να μένει κρήτη/αθήνα/λάρισσα/θεσσαλονίκη/κω/σαντορίνη/σκιάθο? .. μουχαχχχ
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Το youtube πέθανε Δεν δουλεύουν τα favorites, δεν μπορείς να κάνεις like ούτε να δείς σε ποια βίντεο έκανες, δεν δουλεύουν τα subscriptions, δεν μπορείς να κάνεις edit account, να δείς ποια βίντεο ανέβασες, να ανεβάσεις βίντεο, και ένα σωρό functions Μου την σπάει όταν θέλουν να αλάξουν κάτι και ρίχνουν τα πάντα.
MixMasteR Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Το youtube πέθανε Δεν δουλεύουν τα favorites, δεν μπορείς να κάνεις like ούτε να δείς σε ποια βίντεο έκανες, δεν δουλεύουν τα subscriptions, δεν μπορείς να κάνεις edit account, να δείς ποια βίντεο ανέβασες, να ανεβάσεις βίντεο, και ένα σωρό functions Μου την σπάει όταν θέλουν να αλάξουν κάτι και ρίχνουν τα πάντα. Ούτε channel μπορείς να μπεις :( Http/1.1 Service Unavailable
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Κώστα τι ποινή επισύρει το DDOS ; πολλά γιατί είναι cyber crime Είναι σαν να μπαίνεις σε μία εταιρία με όπλα και να την κλείνεις Μέχρι και φυλακή μπορεί να μπει
FighterBoss Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 πολλά γιατί είναι cyber crime Είναι σαν να μπαίνεις σε μία εταιρία με όπλα και να την κλείνεις Μέχρι και φυλακή μπορεί να μπει και φυλακή ,για το MXC ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! αχα ;p
Vkouk Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 πολλά γιατί είναι cyber crime Είναι σαν να μπαίνεις σε μία εταιρία με όπλα και να την κλείνεις Μέχρι και φυλακή μπορεί να μπει tha miliso me mana m kai 8a s po
Sοfos Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Today, i am making a tutorial for you. just tell me when you wanna get down the MxC and GP and i'll do it after 1 sec ^^. Now i'm attacking these websites! GoldGays Attackers!
Recommended Posts