MixMasteR Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 http://www.tralala.gr/music-news/item/17090-Lady-Gaga-neo-video
ExTrEmEDwarf Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 μια χαρά τι να λέει...εσείς;; οπ, καλώστον Μου χουν λείψει τα τραγουδάκια που βάζαμε στο profile παλιά :'(
Reptant_ Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Γιατί ; 3 σκιλλς να πετανε απο τον ουρανο, να βγαινουν απο παντου ακυρα pets, και να μην καταλαβαινεις τι γινεται
WeirdSituation Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 gg carmine me ena kill tin ebgales pali xaxa χαραμίζεσαι με τέτοια ζώα που πας και παίζεις..
Apithanos Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 unban? ο.ο τώρα; ο.Ο οπ, καλώστον Μου χουν λείψει τα τραγουδάκια που βάζαμε στο profile παλιά :'( 2 pages καθημερινά, έμπενε ο άλλος στο προφιλ σου και ήξερε με τι άνθρωπο έχει να κάνει. ;D και εμένα μου έλειψαν, με την παρέα τα ακούω πλέον. τους έχω κολλήσει όλους! ;D
Phoenix4 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 3 σκιλλς να πετανε απο τον ουρανο, να βγαινουν απο παντου ακυρα pets, και να μην καταλαβαινεις τι γινεται Ωραία , που είναι το παράξενο. Όλο το pvp engine αλλάζει στο God γίνεται πιο ρεαλιστικό περίπλοκο και στρατηγικό. Έτσι και αλλιώς με Cleric κάνεις dissummon τα pet =p Άσε που για να παίζεις και με τα 3 pet είναι δύσκολο θέλει πολύ macro , δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Recommended Posts