Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Κάνουμε 6 μαθήματα, 5 πρακτική και 1 θεωρία.

Μέσα στα μαθήματα είναι τα δίκτυα υπολογιστών, 2 γλώσσες προγραμματισμού (Pascal και html, στον 2ο χρόνο αντί για pascal κάνουμε vb.net) και microsoft word απο office.

Απο δίκτυα 2 πράγματα είναι, στην αρχή μας μάθαιναν τα καλώδια και τα χρώματα - μαλακίες γενικά. Αυτά τα μαθαίνεις και μόνος σου

html ξέρω 3/4 πράγματα γιατί είχα ψαχτεί μόνος μου παλιά οπότε αυτά που κάνουμε τα ξέρω, pascal είναι σαν να λύνεις αλγόριθμους οπότε αν είσαι καλός στα μαθηματικά (Εγώ είχα μαλώσει με τον καθηγητή και 2/3 λυκείου δεν έκανα καθόλου άλγεβρα οπότε μηδεν απο εδώ αλλά τα βγάζω με κοινή λογική) απλή γλώσσα προγραμματισμού είναι που βάζει το μυαλό σου να δουλέψει και εμένα μου αρέσει, και word έχω πάρει 3 πτυχεία πάνω σε microsoft office και γενικά για υπολογιστές οπότε ξέρω κάτι παραπάνω και δεν είναι τίποτα για μένα

Αν έχεις λεφτά και θες να έρθεις κρήτη, αν είναι να ασχοληθείς με υπολογιστές να κανονίζεις τα απογεύματα να κάνεις μαθήματα εδώ

http://www.mbs.edu.gr/index.php

Απο πέμπτη δημοτικού έκανα ρομποτική εκεί μέχρι δευτέρα γυμνασίου, και πέρυσι πήγα και έδωσα το τελευταίο δίπλωμα.

Σχολή καθαρά για προγραμματισμό υπάρχει στην Ελλάδα; Δηλαδή εγώ προσωπικά θέλω να μάθω την pascal και java γιατί πραγματικά είναι 2 γλώσσες προγραμματισμού πολύ δυνατές, γνωστές και δεν είναι σαν την C και τις άλλες εκδόσεις της που είναι γλώσσες δεύτερης γενιάς. Η μεν pascal είναι 3ης και η java 4ης που αυτό σημαίνει καλύτερη χρήση και ευκολία με μεγαλύτερες δυνατότητες. Εγώ αυτό θέλω να κάνω. Να είμαι προγραμματιστής και ειδικά πάνω σε αυτές τις γλώσσες γιατί κάνω φέτος ψευδογλώσσα που ουσιαστικά είναι σαν την pascal.
Posted

Σχολή καθαρά για προγραμματισμό υπάρχει στην Ελλάδα; Δηλαδή εγώ προσωπικά θέλω να μάθω την pascal και java γιατί πραγματικά είναι 2 γλώσσες προγραμματισμού πολύ δυνατές, γνωστές και δεν είναι σαν την C και τις άλλες εκδόσεις της που είναι γλώσσες δεύτερης γενιάς. Η μεν pascal είναι 3ης και η java 4ης που αυτό σημαίνει καλύτερη χρήση και ευκολία με μεγαλύτερες δυνατότητες. Εγώ αυτό θέλω να κάνω. Να είμαι προγραμματιστής και ειδικά πάνω σε αυτές τις γλώσσες γιατί κάνω φέτος ψευδογλώσσα που ουσιαστικά είναι σαν την pascal.

Μίλα με το mbs college, αλλά εκεί πληρώνεις.

Ρώρα και τον blane γιατί είναι σε άλλη σχολή αυτός και μαθαίνει java

Posted

FiNiTOxD: fae sporia

FiNiTOxD: fae sporia

FiNiTOxD: na s figei i stenaxwria

FiNiTOxD: tsikitski tsiki ta sporakia

FiNiTOxD: katapinoyn ta farmakia

Posted

Πήγα φέτος Κρήτη 5ήμερη και ήταν γαμάτα. Το καλύτερο νησί πραγματικά. Πολύ καλός κόσμος, ενδιαφέρον μέρος. Απλά γαμάτο.

Posted

ExTrEmEDwarf

Endorsed by Hate.

Global Moderator

Left Ma Bones!

United Kingdom United Kingdom

XAAAXAXAXAX

Posted

Μίλα με το mbs college, αλλά εκεί πληρώνεις.

Ρώρα και τον blane γιατί είναι σε άλλη σχολή αυτός και μαθαίνει java

Πού είναι η σχολή του Blane? Δηλαδή σε ποιο μέρος της Ελλάδας; Γιατί είναι και αυτό ένα θέμα.
Posted

Πήγα φέτος Κρήτη 5ήμερη και ήταν γαμάτα. Το καλύτερο νησί πραγματικά. Πολύ καλός κόσμος, ενδιαφέρον μέρος. Απλά γαμάτο.

Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εδώ πέρα, η οικογένοια μου ήθελε να μετακομίσει κύπρο και εγώ τους είπα αφήστε μου το σπίτι εδώ και να μου στέλνετε 300 ευρώ να περνάω και δεν θέλω τίποτα άλλο

Και τελικά δεν πήγανε

xd

Posted

Πού είναι η σχολή του Blane? Δηλαδή σε ποιο μέρος της Ελλάδας; Γιατί είναι και αυτό ένα θέμα.

Κρήτη είναι και αυτός ρε

Μαζί πηγαίνουμε για καφεδάκι :P

Posted

Κρήτη είναι και αυτός ρε

Μάλλον όχι για Κρήτη. Αν και θέλω να πάω πολύ Κρήτη μάλλον όχι λόγο της απόστασης αλλά και των χρημάτων.
Posted

Κρήτη είναι και αυτός ρε

NA erthw k egw na oloklirothei to setaki ???? :P kane upomoni kai tha erthw ;) ;). Tha me vreis sto Hrakleio ;) ;)

Posted

oloi kriti tha vote

eixa paei palia mikros,gamise

Έχουμε και εδώ αλοδαπούς αλλά όχι σαν την αθήνα που είχα πάει και είχε περιοχές με περισσότερους αλοδαπούς από έλληνες

Αν διώχναμε τους αλοδαπούς, πραγματικά δεν θα υπήρχε οικονομική κρίση έστω στην κρήτη.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• It's not because I'm an admin that he treated me differently. I actually gave him several clients from my side without him even knowing they came from me, and most of them had no issues. I was also waiting 3–4 weeks at times for things I bought from AvE, even when I was in a rush. He still delivered in the end. That said, I'm not defending him blindly. I'm just saying it's unlikely he’d risk scamming someone over 60–100€, especially knowing how quickly word spreads here.
    • For exact same reason - there were accusation that I scammed. When was it? 2016? But in that time, admins actually didn't listen. I got banned, then unbaned (when I prooved I've refunded) but I was trash talking to mods. When few months later same shit happened, Grisom (?) old global mod, banned me anyway. You can read somewhere on forum how I was shitting on him for doing that (from other account because original account was banned) - which was banned too. He is not here anymore I think. Back in the days I was well know for not carring that much if I was talking to mod or admin, I didn't hold my tongue. Now You know. Just like You know - if I delay, I deliver or refund. I'm not a scammer, even if my old time haterz love to repeat themselfs like mantra. I don't care.
    • Okay I respect that but why is your other account banned?   I don't think this happened just because you delayed somebodys work even in 2012
    • Do You understand the fact, I won't scam anyone? Can You grasp such idea?  Second of all, if a random restaurant on Google Maps has 599 positive reviews and few negative ones with 4,8* score, do You ask Google to block it's profile and burn the place down? No? Then why the fuck You are crying about my random delays? If someone can't get a CUSTOM DESIGN on time, I refund. I'm not 16  y.o. anymore. I don't make living out of this L2 bullshit. Never did. Since 2012 I've made shit tons of projects. How many delays did I have? 12? 15? Out of hundrets of projects. Calm Your tits please. If I would actually take 4k euro and NOT deliver and NOT refund - admins can ban me. So don't compare me to Simple. And just so You know, Celestine sent me customers, so it's not like I've worked with him on his account all the time. That's another thing You won't understand. I won't waste anymore time on You and any other cunt who never was my customer but is bitching just because he has nothing better to do in his life. You don't like my work? Hove along, I don't give a shit. 
  • Topics

• Create New...