WeirdSituation Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 .... άλλο ήθελα να πω αλλά δεν μου ερχόταν >.>
WeirdSituation Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 γεια φλώρικο ακούγεται το σκέτο γεια... δεν το λέω για σένα, για όλους όσους το λένε έτσι σκέτο -.-
WeirdSituation Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 φινίτο από σήμερα στο σήμερα θα πηγαίνεις; -.-
FighterBoss Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 φλώρικο ακούγεται το σκέτο γεια... δεν το λέω για σένα, για όλους όσους το λένε έτσι σκέτο -.- βαρέθηκα να γράφω πάντα καλησπέρα =)
Reptant_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Από μικρός στη φάπα συνεχώς,συνηθίσες να τρεχεις σα λαγος,στα βορια προαστια καρπαζια,μεγάλωσες με ψυχολογικά...Και σε κουμπωσαν φάρμακα βαριά,για να ξεχάσεις τραύματα πολλά,το ξύλο στο σχολείο στη δουλειά, στους δρόμους τα πολλά τρέξιματα...βαζελα η ιστορία είν'αυτή,το ψεμα η ρουφιανια και η ντροπη,αυτος είσαι δεν γίνεται αλλιώς......Π@@@@@Σ ΓΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! Κανονισε
Reptant_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 φινίτο από σήμερα στο σήμερα θα πηγαίνεις; -.- Εξαρταται απο το ποσο πολυ βαριεμαι και δεν ειναι μεγαλη δουλεια,ολα ετοιμα ειναι ετσι και αλλιως
Nosti21 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Κανονισε Τι ηταν αυτο τωρα;; Απειλη;; Παντως το συνθημα γαμαει :) <3
WeirdSituation Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 βαρέθηκα να γράφω πάντα καλησπέρα =) απλά χώνεσαι απευθείας ;ρ Εξαρταται απο το ποσο πολυ βαριεμαι και δεν ειναι μεγαλη δουλεια,ολα ετοιμα ειναι ετσι και αλλιως και εγώ άραγμα έχω σήμερα, άμα είναι και μου έρθει η καύλα, θα γίνει ;ρ
Reptant_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 απλά χώνεσαι απευθείας ;ρκαι εγώ άραγμα έχω σήμερα, άμα είναι και μου έρθει η καύλα, θα γίνει ;ρ Do it γιατι εχω εμπνευσεις
Recommended Posts