WeirdSituation Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 και κίτρινη , γελοίοι. τι πίνεις και δεν μας δίνεις μελλοντικέ ευρωπαίε;
Sοfos Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 τι πίνεις και δεν μας δίνεις μελλοντικέ ευρωπαίε; βοΝτκα
Sοfos Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 άμπσολουτ; da για αυτό σου λέω ( ) δεν είμαι λιώμα ακόμα.
WeirdSituation Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 da για αυτό σου λέω ( ) δεν είμαι λιώμα ακόμα. αυτά είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Sοfos Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Είμαι περίεργος να δω τα φάουλ του αγώνα ήτανε αρκετά αλλά μου φαίνεται ότι ήτανε λίγες κάρτες.
Sοfos Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 3 κίτρινες και οι 3 σε τυριά , - Βγενό : Δεν φτάνει που θα σου δώσω αγώνα μιλάς κ από πάνω ; - Πηλαδά : Μα γιατί ; - Πηλαδά : Καλά καλά ... οι κάρτες δικές μας.. - Πηλαδά : Έβγαλες 11άδα ; - Βγενό : Ναι σου λέω θα βάλω και κλέιτον , μην μιλάς.. - Πηλαδά : Χουχουχου , λες να σωθώ τελικά ; - Βγενό : Μπα.. - Πηλαδά : Καλά πες την Μαρία και τα παιδιά να ετοιμαστούν θα πάμε για καφέ , λέει η Ντίνα.
Lucky Dice Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 3 κίτρινες και οι 3 σε τυριά , - Βγενό : Δεν φτάνει που θα σου δώσω αγώνα μιλάς κ από πάνω ; - Πηλαδά : Μα γιατί ; - Πηλαδά : Καλά καλά ... οι κάρτες δικές μας.. - Πηλαδά : Έβγαλες 11άδα ; - Βγενό : Ναι σου λέω θα βάλω και κλέιτον , μην μιλάς.. - Πηλαδά : Χουχουχου , λες να σωθώ τελικά ; - Βγενό : Μπα.. - Πηλαδά : Καλά πες την Μαρία και τα παιδιά να ετοιμαστούν θα πάμε για καφέ , λέει η Ντίνα. lol
Recommended Posts