Pinaepple Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ♥ Ξαφνικά με αφήνεις,τηλέφωνα κλείνεις,χωρίς εξηγήσεις, χωρίς ένα γεία, σου χα πει μην με αφήσεις και μου πές ποτε ♥
FighterBoss Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 γιατι?πουφ οκ δεν ξαναλέω >.> τέλος πάντων πότε θα είναι έτοιμος ο οδηγός σου μαχητή? γιατί έτσι πολύ απλά δείχνεις ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κανονικό σπαμ και καλά δεν ξέρω
Fanky Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ΠΟΤΕ θα ερθει ο ιουνιους να παρω δηπλωμα ::( προβλέπω πολλούς θανάτους σαλόνικα,κρίμα
Dev Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ιδεααααααααααααααααα να κανει ο μαχτορ ραδιοφονο ονλινε και να κλινουμε για dj να παιζουμε αααααααααααααααααααααα jajaj
Pinaepple Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 προβλέπω πολλούς θανάτους σαλόνικα,κρίμα Καλα καλα μολις το παρω θα ερθω να δειρουμε παρεα τον αδερφο σου και μετα να παμε στην ΝΙΚΟΛΕΤΑ
FighterBoss Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 μαχητή, σπαμ είναι το οτιδήποτε 8) καλά αγάπη :$
Fanky Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ♥ Ξαφνικά με αφήνεις,τηλέφωνα κλείνεις,χωρίς εξηγήσεις, χωρίς ένα γεία, σου χα πει μην με αφήσεις και μου πές ποτε ♥
Fanky Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ρε άντε γαμήσου... ο παράξενος που είναι; έχει βγεί,θα αρήσει,δεν θα μπει σήμερα μάλλον,εννοώ τώρα το βράδυ
Recommended Posts