Sirocco Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ναι , korean pvp style Ερωτηση. Εχω 2 δισκους. Τον C και τον D. Εχω 3 τζιμπι ραμ. Αμα βαλω τον σερβερ στον C που εχει χωρητικοτητα τα μισα ολου του δισκου,θα χωραει περισσοτερα ατομα απο τον D χωρις λαγκ? Αμα βαλω τον σερβερ στον D που ειναι αδειος (δεξι κλικ ιδιοτητες δεν εχει τιποτα). Θα χωραει περισσοτερα ατομα απο τον C χωρις λαγκ?
Phoenix4 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ερωτηση. Εχω 2 δισκους. Τον C και τον D. Εχω 3 τζιμπι ραμ. Αμα βαλω τον σερβερ στον C που εχει χωρητικοτητα τα μισα ολου του δισκου,θα χωραει περισσοτερα ατομα απο τον D χωρις λαγκ? Αμα βαλω τον σερβερ στον D που ειναι αδειος (δεξι κλικ ιδιοτητες δεν εχει τιποτα). Θα χωραει περισσοτερα ατομα απο τον C χωρις λαγκ? Δεν είμουν ποτέ καλός στις εξισώσεις.
ColeMcGrath Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 τι μαλάκες είστε ρε;Τι μπαν ήταν αυτό να πούμε;
ColeMcGrath Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Sorry +af.MasterDisaster, you are banned from using this forum! Reason: Have fun at gp ;) Your ban is not set to expire.
Vazelos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=192803.new#new
ColeMcGrath Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 silipitiria ston +af.MasterDisaster εσύ τι είσαι;
Nicolás™ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 εσύ τι είσαι; ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!
Vazelos Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 silipitiria ston +af.MasterDisaster βάζελος: και σε εσένα, ήταν χρυσοχέρα. Φοίνικα: Θα τον βλέπεις και σπίτι τον MD dont worry.
Recommended Posts