Reptant_ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 hahahaha Είχα πολλούς χαρακτήρες σε l2 με την επωνυμία PanagiaALB Ο Παπας μας λεει οτι το να βριζουμε την Παναγια ειναι ΠΟΛΥ κακο πραγμα αυτο μετραει και για την Αλβανικη Παναγια;
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Φοινικα παει η εμπειρια που ειχες στον ινφινιτεαιον..κανει γουαιπ κιουκιου σου! Το ξέρω εδώ και μέρες και καλύτερα για εμένα. Χάνουν όλοι τα top gear που παίζαν επί 12 μήνες και εγώ απλά έπαιζα 1 εμβομδάδα οπότε τώρα όλοι από την αρχή και τα λέμε στην κορυφή :3
Sirocco Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 hahahaha Είχα πολλούς χαρακτήρες σε l2 με την επωνυμία PanagiaALB Παναγια? αυτο που νομιζω ειναι? ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕ!
MixMasteR Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ts ts ts ... Τρελα το bg μου <3 www.google.com => search : earth backgrounds
Sirocco Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Το ξέρω εδώ και μέρες και καλύτερα για εμένα. Χάνουν όλοι τα top gear που παίζαν επί 12 μήνες και εγώ απλά έπαιζα 1 εμβομδάδα οπότε τώρα όλοι από την αρχή και τα λέμε στην κορυφή :3 γουοου..δεν το σκεφτηκα!
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ο Παπας μας λεει οτι το να βριζουμε την Παναγια ειναι ΠΟΛΥ κακο πραγμα αυτο μετραει και για την Αλβανικη Παναγια; και btw την λέξη παναγία δεν την αναφέρνει πουθένα η αγία γραφή οπότε δημιουργία κάποιον μαλθακων είναι η λεξη αυτή πάντως είναι καλή για φλέιμ
Sirocco Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Quaser βαλε το real quote δεν το βρισκω.. στειλτο μου
Erol Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ο Παπας μας λεει οτι το να βριζουμε την Παναγια ειναι ΠΟΛΥ κακο πραγμα αυτο μετραει και για την Αλβανικη Παναγια; oxi
Reptant_ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ΜΛΑΑΚΕΣ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ L2MAFIA ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ
Sirocco Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ΜΛΑΑΚΕΣ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ L2MAFIA ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ λολ δεν το βρισκω.. στειλτο μου
randomnamehere Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 www.google.com => search : earth backgrounds οχι απο folder στο pc το εβαλα ;)
randomnamehere Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ΜΛΑΑΚΕΣ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ L2MAFIA ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ Εγω προσωπικα για ονομα σκεφτομαι "Louloudi"
Recommended Posts