mg13gr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Xplicit7 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟ !
mg13gr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Βαμπ. Άστον τον κακομοίρη.. Aνέβηκαν οι τόπικ viewers μετά το ντοκουμέντο.
MiraDBZ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Τι λέει το ζώο ρε;Μια χαρά είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ ρε άνιμαλ. Τεσπα,εγώ δεν παίζω για να κάνω καριέρα,παίζω επειδή το γουστάρω.ΑΝ τώρα κάτσει κάτι αργότερα τότε θα δω. ΜΑΛΑΚΑ,Ε ΜΑΛΑΚΑ!ΚΟΜΠΛΑ,Ε ΚΟΜΠΛΑ! Μια χαρά είναι; Πες μου ένα σοβαρό πρωτάθλημα που οι όλες οι ομάδες εκτός από δύο δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
`Vaxil Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ναι, πάκη. Ωιμέ wave, lul. Έπρεπε να χαμογελάς περισσότερο , για να βλέπουμε κατα που πέφτεις. Τζόκινγ <3
MiraDBZ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! Ο ΜG ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΕΚΤΖΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
Xplicit7 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! Ο ΜG ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΕΚΤΖΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Είναι το μπλουζάκι του συνδέσμου των Χανίων. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ !
mg13gr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Έπρεπε να χαμογελάς περισσότερο , για να βλέπουμε κατα που πέφτεις. Τζόκινγ <3 ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ νοτ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! Ο ΜG ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΕΚΤΖΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. ΡΕ ΟΥΣΤ
Recommended Posts