MasterDisaster Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ρε μαλάκα δες πόσο υποβαθμισμένο είναι το μπάσκετ στην Ευρώπη. Μόνο το NBΑ υπάρχει. Εκεί θα πάτε; Εκεί δεν παίζει ο Τσίλντρες βασικός ρεεε, εσείς θα παίξετε; Τι λέει το ζώο ρε;Μια χαρά είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ ρε άνιμαλ. Τεσπα,εγώ δεν παίζω για να κάνω καριέρα,παίζω επειδή το γουστάρω.ΑΝ τώρα κάτσει κάτι αργότερα τότε θα δω. ΜΑΛΑΚΑ,Ε ΜΑΛΑΚΑ!ΚΟΜΠΛΑ,Ε ΚΟΜΠΛΑ!
Reptant_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ρε μαλάκα δες πόσο υποβαθμισμένο είναι το μπάσκετ στην Ευρώπη. Μόνο το NBΑ υπάρχει. Εκεί θα πάτε; Εκεί δεν παίζει ο Τσίλντρες βασικός ρεεε, εσείς θα παίξετε; μπαινεις ευκολα εχει λεφτα
randomnamehere Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Από αριστερά προς δεξιά: Νikoloudos - Beastlike - magaki13 τον κεντρικο δεν ηξερα εσας σας αναγνωρησα .. (ειδικά εσενα τι να σου πω , μεσα στο σκοταδι :P)
MiraDBZ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Μαύρος είναι ο mg; Δύσκολα ξεχώριζε μέσα στο σκοτάδι.
mg13gr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Μαύρος είναι ο mg; Δύσκολα ξεχώριζε μέσα στο σκοτάδι. Ναι, πάκη. Ωιμέ wave, lul.
MasterDisaster Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Μαύρος είναι ο mg; Δύσκολα ξεχώριζε μέσα στο σκοτάδι. πρόβλημα με το παιδί;
Reptant_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 φινίτο μπήκε ο ντεβενέ. βγηκα εγω ρε μαλακα ο σερβερ ειναι τερμα παραπληγικος
mg13gr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 πρόβλημα με το παιδί; Άστον τον κακομοίρη.. Aνέβηκαν οι τόπικ viewers μετά το ντοκουμέντο.
Vazelos Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 O NIKOLOYDOS ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ BEASTLIKE ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ http://www.youtube.com/watch?v=A1-0a5VbvUA
Phoenix4 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Τι λέει το ζώο ρε;Μια χαρά είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ ρε άνιμαλ. Τεσπα,εγώ δεν παίζω για να κάνω καριέρα,παίζω επειδή το γουστάρω.ΑΝ τώρα κάτσει κάτι αργότερα τότε θα δω. ΜΑΛΑΚΑ,Ε ΜΑΛΑΚΑ!ΚΟΜΠΛΑ,Ε ΚΟΜΠΛΑ!
Xplicit7 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
randomnamehere Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Δημητρη εμαθες? Sarunas στην ferne bachje ή πως στο διαολο γραφεται ... Να που η Τουρκια ανεβαινει .. πηραν jaskevicious τωρα , εχουν iverson , καλα παμε !
Recommended Posts