Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πιστεύετε πως είναι σωστές οι ριζικές αλλαγές και μια έξυπνη τακτική της NC Soft να αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι;

Θα ξεπεράσει τα προηγούμενα Chronicles?Θα αρέσει στον κόσμο;

Posted

πιστεύω ότι ναι θα τα ξεπεράσει αλλά ο κόσμος άμα δεν ξεκολλήσει από το interlude δεν πάει πουθενά.

τα υπόλοιπα πιστεύω θα τα πούμε άμα έρθει σε μας και το λιώσουμε που λέει ο λόγος.

Posted

πιστεύω ότι ναι θα τα ξεπεράσει αλλά ο κόσμος άμα δεν ξεκολλήσει από το interlude δεν πάει πουθενά.

τα υπόλοιπα πιστεύω θα τα πούμε άμα έρθει σε μας και το λιώσουμε που λέει ο λόγος.

Αυτοι που παιζουν interlude δεν προκειται να παιξουν στο expansion

η πλειοψηφεια τουλαχιστον

Posted

Εγώ πιστεύω πως η ίδια η NC Soft πρέπει να κάνει κάτι για να δείξει πως το Interlude αποτελεί πλέον παρελθόν και όχι να περιμένει με σποτάκια απλά να ξεχαστεί!
Posted

Εγώ πιστεύω πως η ίδια η NC Soft πρέπει να κάνει κάτι για να δείξει πως το Interlude αποτελεί πλέον παρελθόν και όχι να περιμένει με σποτάκια απλά να ξεχαστεί!

η ncsoft εχει ξεχασει το interlude

το ιδιο και οι κορεατες

μονο εδω τα ζωα που παιζουν σε private servers παιζουν σε IL

Posted

Πιστεύετε πως είναι σωστές οι ριζικές αλλαγές και μια έξυπνη τακτική της NC Soft να αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι;

Θα ξεπεράσει τα προηγούμενα Chronicles?Θα αρέσει στον κόσμο;

Ναι χαλαρά! Εμένα από τα videos που έχω δει μου αρέσει αρκετά. Ας ξεκολλήσουν μερικοί από το IL.

Posted

η ncsoft εχει ξεχασει το interlude

το ιδιο και οι κορεατες

μονο εδω τα ζωα που παιζουν σε private servers παιζουν σε IL

Αυτό λέω ρε!

Ναι χαλαρά! Εμένα από τα videos που έχω δει μου αρέσει αρκετά. Ας ξεκολλήσουν μερικοί από το IL.

έτσι~!
Posted

Πιστεύω οτι πρέπει να κάνουν κάτι ώστε να μοιάζει έστο και λίγο στο ΙΛ ώστε να τραβήξει τους ΙΛ παίχτες στο νέο chronicle

Posted

Πιστεύω οτι πρέπει να κάνουν κάτι ώστε να μοιάζει έστο και λίγο στο ΙΛ ώστε να τραβήξει τους ΙΛ παίχτες στο νέο chronicle

Γιατι να τους νοιαζει αυτο lol
Posted

Μα για ποιο λόγο;Τι σε τραβάει εσένα στο ΙΛ;
Posted

parta.jpg

ti na trabiksi re mlk? afou kanis dn pezi interlude tin ncsoft dn ti niazoun i private servers niosto ligw

Posted

Αυτοι που παιζουν interlude δεν προκειται να παιξουν στο expansion

η πλειοψηφεια τουλαχιστον

Ευτυχώς.