Jump to content

Recommended Posts

Posted

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΠΛΑ

που λέει και ο Πανούσης...

Posted

Τελείωσα τα διαβάσματα μου και είπα να πω ένα γειά.

Ρε Tsili αντικειμενικά τώρα.

1) Μιλάς για επεισόδια και πλιάτσικο, τη στιγμή που δεν έχεις κατέβει ποτέ στη ζωή σου σε πορεία

2) Μιλάς για Αξιοκρατία, Δικαιοσύνη και Ισότητα τη στιγμή που σφάζετε ανθρώπους (24οις και)

3) Είσαι νεοναζί με γαλανόλευκο προφίλ στη χώρα όπου ο παππούς μου πέθανε για να έχεις δημοκρατία, γι' αυτό ξέρεις τι θα πάρεις.

Και άντε τώρα μιλήστε για εθνική προδοσία. Παρανοϊκοι, Μεγαλοϊδεάτες, Φασίστες

Χάιντε θύμα, χάιντε ψώνιο

χάιντε Σύμβολον αιώνιο!

Αν ξυπνήσεις, μονομιάς

θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

Posted

Τελείωσα τα διαβάσματα μου και είπα να πω ένα γειά.

Ρε Tsili αντικειμενικά τώρα.

1) Μιλάς για επεισόδια και πλιάτσικο, τη στιγμή που δεν έχεις κατέβει ποτέ στη ζωή σου σε πορεία

2) Μιλάς για Αξιοκρατία, Δικαιοσύνη και Ισότητα τη στιγμή που σφάζετε ανθρώπους (24οις και)

3) Είσαι νεοναζί με γαλανόλευκο προφίλ στη χώρα όπου ο παππούς μου πέθανε για να έχεις δημοκρατία, γι' αυτό ξέρεις τι θα πάρεις.

Και άντε τώρα μιλήστε για εθνική προδοσία. Παρανοϊκοι, Μεγαλοϊδεάτες, Φασίστες

Χάιντε θύμα, χάιντε ψώνιο

χάιντε Σύμβολον αιώνιο!

Αν ξυπνήσεις, μονομιάς

θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

1)ξαναλέω,ίμια 09,αντιπορεια γρηγοροπουλου 09,και 2 προεκλογικές για τουρκια και ηπα

2)αλλο σφαζω,αλλο τους καιω την ωρα που δουλευουν.

3)για να κατεβαινω εκλογες σημαινει οτι ειμαι δημοκρατης,στο μονο θεμα που επιβαλλω τη γνωμη μου

κατα των αλλων ειναι η λαθρομεταναστευση.εκει πες οτι θες,δεν μου γυρνας το κεφαλι.

βιντεο:

0:16,σημαια μαυροκοκκινη,μαυτες που βαρατε τους αστυνομικους,αυτό αυτοματα δειχνει οτι δεν δρουν ΠΑΝΤΑ αναλογα με τις καβλες τους.

Posted

1)ξαναλέω,ίμια 09,αντιπορεια γρηγοροπουλου 09,και 2 προεκλογικές για τουρκια και ηπα

2)αλλο σφαζω,αλλο τους καιω την ωρα που δουλευουν.

3)για να κατεβαινω εκλογες σημαινει οτι ειμαι δημοκρατης,στο μονο θεμα που επιβαλλω τη γνωμη μου

κατα των αλλων ειναι η λαθρομεταναστευση.εκει πες οτι θες,δεν μου γυρνας το κεφαλι.

βιντεο:

0:16,σημαια μαυροκοκκινη,μαυτες που βαρατε τους αστυνομικους,αυτό αυτοματα δειχνει οτι δεν δρουν ΠΑΝΤΑ αναλογα με τις καβλες τους.

1) Δεν εννοώ αυτό ρε τρόμπα. Μου λες ότι στις πορείες πάνε οι αναρχικοί και σπάνε μαγαζάκια και σου λέω εγώ δεν έχεις έρθει ποτέ σε πορεία. Μάλλον το έθεσα λάθος Πορεία εργασιακού,αντιπολεμικού,αντικαπιταλιστικού περιεχομένου. Πήγαινε σε μια, θα μάθεις πολλά

2) Αυτό το έχουμε συζητήσει πιστεύω και έχω αυτόπτες μάρτυρες μέλη της οικογενείας μου. Μaster of Prowokacja.

Mην το βροντοφωνάζεις γιατί λίγο πολύ όλοι κάτι περίεργο και αντιφατικό θα πρόσεξαν στην έρευνα της αστυνομίας κλτ. (καταλαβαινόμαστε πιστεύω)

3) Άρα δεν είσαι δημοκράτης ρε μόγλη, τι μας λες τώρα. Σα να μου λες ότι στη βόρεια Κορέα έχουν Κομμουνισμό.

Διάβασε για τον εμφύλιο στην Ισπανία. Θα μάθεις πολλά πιστεύω

Posted

1) Δεν εννοώ αυτό ρε τρόμπα. Μου λες ότι στις πορείες πάνε οι αναρχικοί και σπάνε μαγαζάκια και σου λέω εγώ δεν έχεις έρθει ποτέ σε πορεία. Μάλλον το έθεσα λάθος Πορεία εργασιακού,αντιπολεμικού,αντικαπιταλιστικού περιεχομένου. Πήγαινε σε μια, θα μάθεις πολλά

2) Αυτό το έχουμε συζητήσει πιστεύω και έχω αυτόπτες μάρτυρες μέλη της οικογενείας μου. Μaster of Prowokacja.

Mην το βροντοφωνάζεις γιατί λίγο πολύ όλοι κάτι περίεργο και αντιφατικό θα πρόσεξαν στην έρευνα της αστυνομίας κλτ. (καταλαβαινόμαστε πιστεύω)

3) Άρα δεν είσαι δημοκράτης ρε μόγλη, τι μας λες τώρα. Σα να μου λες ότι στη βόρεια Κορέα έχουν Κομμουνισμό.

Διάβασε για τον εμφύλιο στην Ισπανία. Θα μάθεις πολλά πιστεύω

τι να παω να κάνω?επεισοδια?ασε ρε

2)ξερεις τωρα οτι δεν το κανανε χρυσαυγίτες.

3)φυσικά δημοκράτης είμαι,και αμα δεν επιβαλλονται οι νομοι καποιος πρεπει να κανει κατι.

Posted

τι να παω να κάνω?επεισοδια?ασε ρε

2)ξερεις τωρα οτι δεν το κανανε χρυσαυγίτες.

3)φυσικά δημοκράτης είμαι,και αμα δεν επιβαλλονται οι νομοι καποιος πρεπει να κανει κατι.

1) Η χαζός είσαι ή το παίζεις.

2) Δεν είπα αυτό. Γιατί αμύνεσαι όμως?

3) kk χααχαχα

Θα κάνω μερικές ερωτήσεις και απάντησε μου. Θα δω το βράδυ αν μπω λίγο τις απαντήσεις.

1) Γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς αυτή την περίοδο, σε όλη την Ευρώπη;

2) Πού πιστεύεις ότι θα οδηγήσει η άνοδος αυτή;

(Θα σε βοηθήσω λίγο. Ψάξε στο Google δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος)

Α και του χρόνου στην έκθεση θα κάνετε ένα κεφάλαιο για τον ανθρωπισμό, /care.

Bye κορίτσια

Posted

Ο σωστός Χρυσαυγίτης δε λέει "Ζήτω η Ελλάς", αλλά "Γαμώ την Αλβανία".

Προσβαλεις τους Πακιστανοφιλους χρυσαυγιτες ετσι