Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aμα θέλεις Νικολή και δεν αντεχεις το μάθημα των θρησκευτικών μπορείς να πας στο διευθυντή σου και να του επίς να σε απαλάξει ;)

Δε λέω μου δίνεται η δυνατότητα να πάρω απαλλαγή από το μάθημα αλλά ύστερα θα είμαι ο δακτυλοδεικτούμενος της κοινότητας των καθηγητών και πολλών άλλων. Αφού έχουμε ανεξιθρησκεία γιατί να μην είναι μάθημα επιλογής ή να μη διδάσκονται και άλλες διδαχές άλλων θρησκειών.

Posted

εγω κύριε κακέ ? εγω απλα απάντησα στο πόστ που ελεγε για το μάθημα των θρησκευτικών...

Εσύ είσαι μια απο αυτές που πάνε με το σταυρό στο χέρι
Posted

Απο το 2013-2014 θα καταργηθουν οι πανελλαδικες εξετασεις και θα προστεθει μια χρονια στην 3η λυκειου, θα δινεις εξετασεις για την σχολη που θες να περασεις. Δηλαδη η τεταρτη χρονια στο λυκειο θα ειναι η χρονια της ειδικοτητας απο οσο ακουσα.

Ναι, εγώ θα το εγκαινιάσω ! (σοβαρά)
Posted

Εσύ είσαι μια απο αυτές που πάνε με το σταυρό στο χέρι

Κάνεις λαθος !

απλα υπερασπίζομαι την γνώμη μου και δέχονμαι την κρηση ολονών με αντί8ετη αποψη ,

Αρκετοί απο ΄δω μεσα έχουν την ιδια άποψη με μενα .

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥτΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ

Posted

χαχαχαχαχα

Μην ανησυχεις το πρόσεξα αλλα δεν έδωσα σημασια....

Πρεπει να εχω πολυυ υψηλο χιούμορ μαλον για να το καταλάβω πραγρμα που δυστιχώς δεν εχω

Posted

η εκπαιδευση μας ειναι υποκινουμενη απο τα μεγαλα κεφαλια της παγκοσμιας κυριαρχιας που δεν μας θελουν Ελληνες αλλα ενα συνολο ατομων.. αυτο εξηγει και το γιατι απλοποιουν τη γλωσσα και αλλαζουν καθως και κρυβουν την ιστορια μας..

϶ϵ ἔσσεται ἦμαρ ϶ϵ

(μην αρχισετε να κατακρινετε αυτα που λεω και να ρωτατε διαφορα)

Posted

η εκπαιδευση μας ειναι υποκινουμενη απο τα μεγαλα κεφαλια της παγκοσμιας κυριαρχιας που δεν μας θελουν Ελληνες αλλα ενα συνολο ατομων.. αυτο εξηγει και το γιατι απλοποιουν τη γλωσσα και αλλαζουν καθως και κρυβουν την ιστορια μας..

϶ϵ ἔσσεται ἦμαρ ϶ϵ

Γλώσσα , Θρησκεία και γενικά όλες τις αξίες

και οποιος εχει το θάρος να το πει κατακρήνεται απο όλους τους υπολοιπους

Posted

϶ϵ ἔσσεται ἦμαρ ϶ϵ

Τα μεγάλα κεφάλια απλοποιούν τη γλώσσα ή τα ζώα του hi5 που κάνουν μόδα το να λες pic0olinia αντί για φωτογραφίες;

Όσο για αυτά που σου κρύβουν από την ιστορία σου τα μεγάλα κεφάλια, θα πρέπει να σκεφτείς και τι σου κρύβει από τα βιβλία της ιστορίας το ίδιο το κράτος για να έχεις κάτι να νιώθεις περήφανος και να μην ασχολήσαι με το σήμερα. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα βλαμμένα που μπαίνουν στο Internet και όταν τους λένε κάτι για την Ελλάδα αυτοί απαντάνε με το κλασσικό "Όταν εμείς χτίζαμε τον Παρθενώνα, εσείς ζούσατε σε σπηλιές". Εντάξει, κάναμε καραμέλα την ιστορία μας, ακόμα και αν δεν ξέρουμε τίποτα για την ίδια.

Posted

Γλώσσα , Θρησκεία και γενικά όλες τις αξίες

Tι έχει να κάνει η θρησκεία με την Παιδεία εξήγησε μου!

Posted

καθόλου ε?

αστείο?

Καθόλου αστείο απάντησε μου!

Τι σχέση έχει η ανάπτυξη της λογικής της κριτικής σκέψης και του συναισθματικού κόσμου με το ΘΕΟ?

Posted

Καθόλου αστείο απάντησε μου!

Τι σχέση έχει η ανάπτυξη της λογικής της κριτικής σκέψης και του συναισθματικού κόσμου με το ΘΕΟ?

Κατ αρχην , στο σχολείο πας για να μάθεις καποια πράγματα διότι αργοτερα θα βγεις στην κοινωνια με τους άλλους ανθρώπους...

Εαν δεν έχεις ιδέα για την Ιστορια & Ηθη κατ επεκταση θρησκεία της χώρας σου που πας?

Μονο για να μάθεις να λύνεις (μόνο) μαθηματικα? Να λές 2 λέξεις στα αρχαία που αύριο θα τα έχεις ξεχάσει?

Posted

Εαν δεν έχεις ιδέα για την Ιστορια & Ηθη κατ επεκταση θρησκεία της χώρας σου που πας?

Tι σχέση έχει η θρησκεία με το κράτος ρε μπόμπο? Απλά προσφέρει μια ομοιογένεια ΕΛΕΟΣ

Posted

@VeGe

οταν μαθεις τι πραγματικα ειναι η σβαστικα και απο που προερχεται.. ανοιξε σοβαρη συζητηση..