Sοfos Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Γεια σου Community του MxC Ένα απλό και εύκολο guide εφτασέέέ.. Λοιπόν αφού το υποσχέθηκα να πως μεταμορφώνουμε το Fenrir σε Snow Fenrir : Τι χρειαζόμαστε? ->Clan Hall στην Aden ή στην Rune. ->Ένα απλό Fenrir ->Gracia,Gracia Final, Gracia Epilogue Chronicle Ξεκινάμε.. : Πρώτα βγένουμε απο το clanhall μας και μιλάμε στον Clan Hall Gatekeeper : Clan Hall Gatekeeper της Aden. Clan Hall Gatekeeper της Rune. Μετά θα ανοίξει αυτό το παράθυρο και θα επιλέξουμε την επιλογή "Pet Evolution" όπως στην εικόνα και όπως είχαμε κάνει και με το κόκκινο strider.. Τώρα πρέπει να κάνουμε summon το Fenrir μας που στο inventory είναι έτσι.. Πατάμε την επιλογή : " Evolve Fenrir into Snow Fenrir" όπως και στην φωτογραφία Και το Fenrir μας μεταμορφώθηκε με επυτηχία σε Snow Fenrir! Για να το δούμε. ΠΡΙΝ : ΜΕΤΑ : Αυτό ήτανε μάγκες :) Έυκολο και απλό Credits : Blitz
Reptant_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Μετα κανε guide πως να ανοιγεις την πορτα του CH
Sοfos Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Πο ρε φιλε ποιο είναι το προβλημα σου αντε ξεκωλα εδωσε μερικα λεφτα για VIP και νομιζεις οτι είσαι NoRuleZz υπαρχουνε και καποιοι κανονες anti-spam
Sοfos Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Παρα πολύ απλο... Και να ο ένας λόγος που το εκανα.. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=32745.0 Σε λίγο παει μετάφραση
mVecAtoR Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Έχεις κάνει και αυτό το guide για τον Red Strider http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=173110.0 . Έ εντάξει όποιος το είδε 8α είδε και την επιλογή για Snow Fenir. Θέλω να πω οτι δεν ήταν αναγκαίο το Guide αλλά τεσπα ;) Παρα πολύ απλο... Και να ο ένας λόγος που το εκανα.. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=32745.0 Σε λίγο παει μετάφραση btw είναι απο το 2008 :P
Nosti21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Παρα πολύ απλο... Και να ο ένας λόγος που το εκανα.. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=32745.0 Σε λίγο παει μετάφραση 0ax0x0a0xa0x0a0x0a0x0a0xaxa0x0a0xa0x0a an deis to topic einai apo to 2008 EPIC FAIL 0xa0xa0x0a0xa
Sοfos Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Βλέπεις να πήρε απάντιση? Και σε λίγο καιρό έχει γενέθλια 2 χρόνια.. Και μήν μου πεις βρήκε λύση...Γίατι απο όσο ξέρω μόλις βρίσκεις λύση κάνεις Request για Lock.
Nosti21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Βλέπεις να πήρε απάντιση? Και σε λίγο καιρό έχει γενέθλια 2 χρόνια.. Και μήν μου πεις βρήκε λύση...Γίατι απο όσο ξέρω μόλις βρίσκεις λύση κάνεις Request για Lock. dn exei simasia. ama kaneis post tha kaneis undig k tha se kanoun report. opote anagastika rpepei na gini lock ;) opote tsampa ta kaneis ola.
mVecAtoR Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Βλέπεις να πήρε απάντιση? Και σε λίγο καιρό έχει γενέθλια 2 χρόνια.. Και μήν μου πεις βρήκε λύση...Γίατι απο όσο ξέρω μόλις βρίσκεις λύση κάνεις Request για Lock. Και πάλι και να μην πήρε δεν έχει σημασία γιατί δεν έκανε bump το topic του οπότε λογικά πήρε :D EDIΤ: Έλεος 10 sec διαφορά απο τον Nosti21 :P
Sοfos Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Αλλα γιατί είναι unlocked εδω και 2 χρονια?
Nosti21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Αλλα γιατί είναι unlocked εδω και 2 χρονια? gt tha 3exase na to kanei report gia lock. dn einai anagi na se noiazei esena afto. diavase ta rules k tha katalaveis. apo edw k pera on topic plz.
Sοfos Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Ανακεφαλαιωση είναι guide?Ναι. Υπαρχει στο forum?Οχι. Μπορει να βοηθήσει?Ναι. Για newbies?Εστω και για newbies ολοι κάποτε απο κάπου ξεκιναμε /ontopic : Ευχαριστω για την κριτικη την επόμενη φορά θα βρω κάτι καλύτερο :)
Reptant_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Πο ρε φιλε ποιο είναι το προβλημα σου αντε ξεκωλα εδωσε μερικα λεφτα για VIP και νομιζεις οτι είσαι NoRuleZz υπαρχουνε και καποιοι κανονες anti-spam Μονο σε παρακαλω μην απαντας ευχαριστω ευχαριστηση μου σε καθε σχολιο που γινεται.Ο καθενας θα μπορουσε να κανει ενα τοπικ με οτι νανε και να βρει ευκαιρια να spam
Sοfos Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Αν έλεγες "μονο" αυτό απο την πρώτη στιγμή τοτε θα σ έλεγα Οκ φιλε δικιο εχεις δεν θα ξαναγινει. Και θα τελιωνε εκει η υποθεση..
Recommended Posts