Phoenix4 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟ ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ Quote
MasterDisaster Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟ ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ Αγαπάμε υπέρυθρο! Quote
WeirdSituation Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ χααχχααχαχαχχααχχααχαχ Quote
xa0 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 άκουσα πως ο ολυμπιακός του χρόνου θα πάρει chambions league,αληθεύει? Quote
RєVєnGeR^ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 άκουσα πως ο ολυμπιακός του χρόνου θα πάρει chambions league,αληθεύει? Απολύτως Quote
Kяaσh Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Άσχετο,αν παίζατε ποδόσφαιρο,ή μπάσκετ ή οτιδήποτε,και παίζατε στον ΟΣΦΠ θα καυλώνατε περισσότερο να παίζετε σε άλλη ομάδα?Σας παθιάζει τίποτα άλλο περισσότερο? Εγώ σήμερα το συζήτηγα με τα παιδιά.Ούτε το εθνόσημο πιστεύω. OOOOOOOOOOOOOO ti lei. Quote
RєVєnGeR^ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Εγώ πραγματικά το φτύνω το εθνόσημο , στο πούτσο μου πλέων.10 φορές Ιωνικάρα η Ολυμπιακάρα. Quote
xa0 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Εγώ πραγματικά το φτύνω το εθνόσημο , στο πούτσο μου πλέων.10 φορές Ιωνικάρα η Ολυμπιακάρα. bravo agori mu eis anotera. Quote
RєVєnGeR^ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 bravo agori mu eis anotera. Καλύτερα απο το να φοράω το σήμα της παράγκας του Μπόμπολα και όλων τον λοιπόν. Quote
Xplicit7 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Εγώ πραγματικά το φτύνω το εθνόσημο , στο πούτσο μου πλέων.10 φορές Ιωνικάρα η Ολυμπιακάρα. +1 απλά Quote
MiraDBZ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Άσχετο,αν παίζατε ποδόσφαιρο,ή μπάσκετ ή οτιδήποτε,και παίζατε στον ΟΣΦΠ θα καυλώνατε περισσότερο να παίζετε σε άλλη ομάδα?Σας παθιάζει τίποτα άλλο περισσότερο? Εγώ σήμερα το συζήτηγα με τα παιδιά.Ούτε το εθνόσημο πιστεύω. Ποιο εθνόσημο ρε μαλάκα; Γιατί να καύλωνα αν έπαιζα στην εθνική, την εθνική του μέσου, που κάποιοι παίκτες είναι διορισμένοι. Χίλιες φορές Ολυμπιακάρα. Quote
MasterDisaster Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ΕΧΕΙ @@ Ο ΜΙΛΟΣ. 5/6 τρίποντα ο κέσελι,τρίποντου του τεόντοσιτς και ισπανία - σερβία σημειώσατε διπλό. Quote
RєVєnGeR^ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ΧΑΡΙΚΑΤΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΡΙΝΑ,ΕΡΝΕΣΤΟ ΚΑΙ ΡΙΕΡΑ Quote
MasterDisaster Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ΧΑΡΙΚΑΤΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΡΙΝΑ,ΕΡΝΕΣΤΟ ΚΑΙ ΡΙΕΡΑ <3 Quote
Recommended Posts