Jump to content

Recommended Posts

Posted

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ! ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΕΝΑ !

Posted

Να πω δυο πράγματα για το χτεσινό ματς.Από αγωνιστική άποψη είχαμε ένα κακό Α'ημίχρονο και ένα υποφερτό Β'. Αυτό που με εξόργισε ήταν οι αποδοκιμασίες στους παίκτες και στον προπονητή, δε βοηθάνε οι αποδοκιμασίες αυτή την περίοδο που προσπαθούμε να ανακάμψουμε πάλι αν τελικώς δε το πάρουμε το πρωτάθλημα στα πλέι όφ όση γιούχα θέλετε αλλά στην παρούσα φάση απαγορεύονται απλά.

Posted
ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ
Posted

ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ

Ναι φίλε μου ο Βαγγέλης έκανε την υπέρβαση !

Posted

Ποδοσφαιρικά : Λύθηκε η συνεργασία με τον Κοστάντσο και επίσημα.Ανακοινώθηκε ο Κάρολ για 1,5 χρόνο.

Μπάσκετ : Κρίμα για την τσάμπα ήττα από τη Γαλατά με 78-77 ενώ φέραμε το ματς στην παράταση με το εκπληκτικό τρίποντο και highlight της χρόνιας από τον Κώστα Σλουκα.Πραγματικά κρίμα γιατί αν μπορούσαμε να βάλουμε τις βολές θα το χαμε πάρει το ματς αλλά...

Posted

Μ'αρέσει που δεν λένε καν το ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός. Τους έχω ικανούς να τον πήραν τζάμπα επειδή χρωστούσαν σε Σουμπίνιο και Κάταϊ...

Posted

Μ'αρέσει που δεν λένε καν το ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός. Τους έχω ικανούς να τον πήραν τζάμπα επειδή χρωστούσαν σε Σουμπίνιο και Κάταϊ...

χαχαχα μπορεί!

Ο πρωταθλητής έγραφε για Κράσιτς σήμερα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !