Snoopi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ξέρω είχα δη το Topic και ζήτω συγνώμη άλλα ι καταγωγή μου δεν είναι ελληνική και έτσι δεν το κατέχω με την ορθογραφία άλλα θα το παλέπσω Quote
BloodyWarrior Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 ξέρω είχα δη το Topic και ζήτω συγνώμη άλλα ι καταγωγή μου δεν είναι ελληνική και έτσι δεν το κατέχω με την ορθογραφία άλλα θα το παλέπσω Άμα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα τότε προσπάθησε και αν δεις ιδιαίτερη δυσκολία , γράφε με greeklish. Quote
Snoopi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 εντάξει βρήκα κόλπο τώρα με το Google exploler έχει διορθώσει :D Quote
BloodyWarrior Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Μιχάλης Ο ἀφροδισιακός ακα Ακιρος Καλώς ήρθες ;) Quote
BloodyWarrior Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Βασίλειος ὁ Ἐθνωφελὴς :P Καλώς σε βρήκαμε, διόρθωσα κάποια λαθάκια στο αρχικό ποστ Quote
MixMasteR Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ρε παιδιά ακόμα δεν κατάλαβα τι γίνετε στο τοπικ :D Quote
Kяaσh Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 δεν θελω ακομα να κοιταξω το πρωτο ποστ θα το κοιταξω το μεσημερι για αυτο κανονισε. Quote
Ghost Of Sparta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ρε παιδιά ακόμα δεν κατάλαβα τι γίνετε στο τοπικ :D Άστο, είναι για γρήγορους.. Quote
`Resistance Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 παιδια τα Ελληνικα μου ειναι τρισαθλια ος ελεηνα και φοβαμε πος με τιν ομιλια μου εδω θα δροπιασω τα Ελληνικα :'( Quote
ProJecT Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Σταύρος ο Στάσιμος Αν ομως περασω την ταξη θα κανω edit με κανουριο ονομα Quote
NotAbastard Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ανδρέας ο Έχων πατέρα ή ο Ουκ έχων έλλειψη πατρός ?! Quote
Recommended Posts