Jump to content

[Οδηγός] Fire Temple


Recommended Posts

Fire Temple

 

Καλησπέρα σε όλους. Σ'αυτό τον οδηγό θα σας περιγράψω ένα από τα instances των Asmodian, το Fire Temple. Ελπίζω να τον απολαύσετε και να σας βοηθήσει. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

 

fmpbau.png

 

Ως Asmodian, το δεύτερο instance που μπορείτε να πάτε είναι το Fire Temple. Πρώτα απ'όλα, για να πάτε στο Fire Temple και να συντονιστείτε, πρέπει αρχικά να ολοκληρώσετε το quest << Three Keys >> , το οποίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Όταν το ολοκληρώσεις και είσαι έτοιμος, μη ξεχάσεις να πάρεις το quest από τον Shugo, πριν εισέλθεις στο Fire Temple, ο οποίος βρίσκεται νότια από την είσοδο του. Τα quest που θα σου δώσει ονομάζονται "[Group] Kalgolem Crystals" και "[Group] All Nyerk and No Play". Παρ'όλα αυτά, μόνο το Kalgolem quest είναι για το Fire Temple.

 

313r3bd.jpg

 

Υπάρχει ακόμη ένα quest, που προέρχεται από τον Bulagan. Ονομάζεται "[Group] An Ancient Weapon]" και σου ζητά να μαζέψεις ένα Ancient Treasure Box στο Fire Temple για ένα Ancient Weapon. Όταν πια, θα έχεις αυτά τα quests είσαι έτοιμος να πας νότια του Fire Temple.

 

Silver Blade Rotan

 

r8azo8.jpg

 

Το Silver Blade Rotan τριγυρνά σε όλο το instance. Δεν μπορείς να μη το βρείς, αν και είναι μοναδικό και βρίσκεται κοντά στο δεύτερο boss. Όπως και με τα άλλα δύο bosses σ'αυτό το instance, το Silver Blade Rotan είναι ένα απλό tank και spank fight. Τέλος, πετάει ένα ring, το οποίο δίνει Magic Boost και HP.

 

Tough Sipus

 

2i7oer.jpg

 

Το Tough Sipus μπορεί να βρεθεί στη δεξιά γωνία του τελευταίου boss και είναι βασικό tank και spank. Αναφέρεται συχνά ως το boss της ''Ασπίδας'' επειδή πετάει μια πολύ καλή ασπίδα. To Tough Sipus εμφανίζεται μ'ενά επιπρόσθετο αντίπαλο, τον οποίο πρώτα πρέπει να παραλύσεις ή να σκοτώσεις.

 

Kromede the Corrupt

 

2wnmzhc.jpg

 

Η Kromede the Corrupt είναι το boss του Fire Temple. Είναι ένα αρκετά απλό tank και spank boss. To μοναδικό πράγμα που κάνει και πρέπει να προσέξεις είναι οι AoE ικανότητες της. Όταν αρχίσει το casting, όλοι οι μαχητές, εκτός τον tank πρέπει να φύγουν από κοντά της γιατί θα χτυπηθούν από ένα ΑoE που πληγώνει.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχουν κι άλλα bosses στο Fire Temple, παρ'όλα αυτά, τα 3 πιο πάνω είναι στο επίπεδο σας.

 

Εδώ είναι μερικά βίντεο που μπορούν να σε βοηθήσουν.

 

 

 

fmpbau.png

 

Credits:

 

Κάπου εδώ τελειώνει ο οδηγός μου.

Παρακαλώ, λάβετε υπόψη τις ώρες που αφιέρωσα για να το γράψω.

Ο οδηγός είναι καθαρά γραμμένος από εμένα (μετάφραση), αλλά τις εικόνες και τις πληροφορίες τις βρήκα από διάφορες ιστοσελίδες (almar).

Ελπίζω να σας βοήθησα.

 

Best Regards, Furiosus.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σ'αυτό το section και μάλιστα ετοιμάζω έναν καλό οδηγό.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σ'αυτό το section και μάλιστα ετοιμάζω έναν καλό οδηγό.

μπραβοοοοο!!!Χαιρομαι που εμεις θα φερουμε την αλλαγη!Τσιμπα ενα +1 απο μενα με αγαπη
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Furiosus exeis ksexasei na baleis alla 3 "raid" pou petane kai kala drops...twra den thimame ta onomata tous to ena einai lava white k ena allo opws pas gia to sipus (apo aristera einai to kromede kai apo tin deksia meria einai to allo p lew egw...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...