Jump to content
  • 0

//admin problem


flappa
 Share

Question

Hi guys im not sure if this is in the right section or not so forgive me if it aint, ok im currently useing the Oneo pack GS REV 991 LS REV 992

 

now when im in-game and i do //admin it works but lets say if i do //admin 10 times server crashes doesnt matter what i do even if it takes me 30 minutes to use the //admin command it will still crash after useing it around 10 times, im realy confused why it does this and i cant find any files to look in to find out what the problem is, can anyone offer me any help with this plz id realy appreciate it guys.

 

Many thanks

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

it was hosted on a dedicated server, but i couldnt see that having anything to do with running a command. but anyway i changed to a diff pack that one was giving too many problems thx anyway guys

Link to comment
Share on other sites

  • 0

www.yustgotowned.com xD

 

Mate this is spaming you deserve a karma i've seen all your spamming post and they all are spams omg mate get a hold of yourself i see you're new BUT READ THE RULES BEFORE EVEN CLICKING ON ANY SECTION OF THIS FORUM

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock