`Rοmeο Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 офф аз сам от октомври :D а гледайте до каде стигнах даже се кефя яко ^^ Quote
MrMG Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 айде бе мен приеми ме в скайпа :D е как ти е де, защото вчера никой не видях да ме е добавял ^^ Quote
`Rοmeο Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 да така е :D айде бе българчета каде сте котенца :D Quote
`Rοmeο Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 не сам свикнал да пиша на БГ с клавиатурата :D представям си че пиша на английски :S Quote
MrMG Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Хах, то голяма разлика имало БГ от АНГ ха ? Не , найстина това да си свикнал на латиница да пишеш където неграмотноста е заличена от недостатъка на символи е лошо при прехода от латиница на кирилица. Е какво да се прави маи ще трябва да се свиква . Нищо де аз поне имам малко "experience" от други БГ форуми в които кирилицата , както в тази тема, е задължителна при употребата на Български. xD Quote
Raigon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Благодаря Макстор. Я излизайте навънка тролове такива,"слънце пече много е добре...." =D Quote
`Rοmeο Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Благодаря Макстор. Я излизайте навънка тролове такива,"слънце пече много е добре...." =D какво слънце бре мен :D в моят град дъжд вали :D Quote
Recommended Posts