Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kalo to PC an k kapws iperboliko....File m protinw na ftiakseis mia dikia s sin8esi gt k ligotera tha s bgoun k tha exeis balei pio poiotika pragmata......Gt na plirwseis me paypal omws apo tn stigmh p to dineis me antikatabolh???

Posted

Kalo to PC an k kapws iperboliko....File m protinw na ftiakseis mia dikia s sin8esi gt k ligotera tha s bgoun k tha exeis balei pio poiotika pragmata......Gt na plirwseis me paypal omws apo tn stigmh p to dineis me antikatabolh???

Ta lefta ta exw sthn paypal ...
Posted

Dn ginete na plirwseis me paypal + oti me ligotera lefta perneis kalitero PC....Ean eisai pano apo 18 pare ta lefta apo tn trapeza k balta sto logariasmo s

Posted

Dn ginete na plirwseis me paypal + oti me ligotera lefta perneis kalitero PC....Ean eisai pano apo 18 pare ta lefta apo tn trapeza k balta sto logariasmo s

den eimai :/

oxi kai pali oxi an ine na dosis 3xiliarika pare ena alienware pc gia oli tin eoniotita

mporw na parw alienware kai na plhrwsw me paypal ?
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock