Maprex Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Loipon oloi kseroume oti to l2 einai apo ta games pou xriazode poli xronw gia na to euxaristi8ei kapios.. Pio/Ti game/drastiriotita sas ekane na ksekolisete apo to l2 gia ena mikro xroniko diastima(kai gia poso kairo)? Egw ksekopsa gia kati mines ap to l2 otan arxiza na pezw 4story k Batlefield heroes ^^ i mousiki me tin mousiki ta ida ola kai porothika pio poli apotidipote alo kati to alo p m ekane na ksekopso apo to l2 itan to idio to l2 katantise bareto pia Quote
vagel1s Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 den nomizw na uparxei alos pou na exei kaei perissotero apo mena :) Quote
FromZeroToHero Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kapsimo nai mexri ena simeio Meta Varemara Quote
◦Cyborg√ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kai egw eliona kapote twra den pezw l2 exei katanitsei mlkia kaneis olo ta idia den xeris ti class na kaneis gt ta exeis peksei ola kai den uparxei kai kanas kalos server kai osw gia to kalutero giatrio fusika einai to Pro Evolution voltes me tin parea sou kai gomenes.Genika h kaloperash :) Quote
seasoned Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 i mousiki me tin mousiki ta ida ola kai porothika pio poli apotidipote alo Uplifting 4 life! + Psy :D Mousiki alania mou... mousiki, tainies kai parkour :D Quote
◦Cyborg√ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Uplifting 4 life! + Psy :D Mousiki alania mou... mousiki, tainies kai parkour :D Kl file h mousikh einai to giatriko gia ta panta Hiphop,Psy/Trance :) Quote
LioNtaraki Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ego ekopsa otan bgike to gta iv stamatisa na pezw l2 kai epeza gta iv Quote
leo96 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 xax eixa k egw ena paromoio problima stin triti gimnasiou xD, tespa o monos tropos gia na ksekolisi kanis apo ta online games k genika apo to pc einai na vri mia kali gomena pou na exei pathi trela mazi tis ;D :D etc akribos to eko3a gia ligo xD Quote
nextwarlock Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 egw palu paidia gia ena xrono epeza ikariam..... alla 3anapesa sta baria k ka8ome oso eimai 3upnios k dn exw douleia eimai sto l2..... Quote
ChaoticEmperor Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ego pezo 4 xronia kai tora psilobarieme.. asxoloume me forum/playstation h bgeno ekso me filoys. Quote
Steven7 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 stamataga stadiaka kalokairia kai malakies epeza dota i den ipirxe server swstos Quote
steven555 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 2 Vdomades gia to BF Bad company 3 Vdomades gia to COD MW2 2 Mines gia to Aion 8) Quote
HotPro™ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Εγω αρχησα γυμναστηριο, γυρναγα απο το γυμναστηριο πηγαινα προπονηση μπασκετ και το βραδυ εβγενα με την κοπελα μου. Και σιγα σιγα σταματησα να παιζω τελειος Lineage. Quote
Recommended Posts