Fortuna Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 L2 Planet : ( but i dont meet the reqruitments requirements * :P
Fortuna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 And it isnt the first one. Ελληνικά... Αλλιώς θα σε καταγγείλω στις αρχές.
Maprex Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ελληνικά... Αλλιώς θα σε καταγγείλω στις αρχές. ΛΟΛ;;; Νομιζα οτι ημουν στο αγγλικο. Ελεος... Τεσπα, το νοημα το ιδιο ειναι. Αλλα επειδη μπορει και να μην ξερει καποιος να το μεταφρασει θα το κανω εγω για σας. "Δεν ειναι και η πρωτη!"
Fortuna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ΛΟΛ;;; Νομιζα οτι ημουν στο αγγλικο. Ελεος... Τεσπα, το νοημα το ιδιο ειναι. Αλλα επειδη μπορει και να μην ξερει καποιος να το μεταφρασει θα το κανω εγω για σας. "Δεν ειναι και η πρωτη!" Δικαιολογίες... Αφού βλέπεις πως είχε γράψει στα ελληνικά.
Maprex Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Δικαιολογίες... Αφού βλέπεις πως είχε γράψει στα ελληνικά. Ναι το ειχα δει αλλα λεω παλι θα ειναι καποιος spammer και απο το να μιλησω και εγω ελληνικα ειπα να κανω τη διαφορα.
Fortuna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ναι το ειχα δει αλλα λεω παλι θα ειναι καποιος spammer και απο το να μιλησω και εγω ελληνικα ειπα να κανω τη διαφορα. Την έκανες όμως.
Recommended Posts