mmytza Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 haideti sa facem 100 pagini .. zic yo kre daca am vro 10 posturi aci :D :D
Raule Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Futava soarele plin de romani si nu spamati nici unu.. :-L
Vago Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 terase, bere, ierburi...si tu vrei sa spamam a?...plm sa facut cald afara, toti au inceput sa migreze din case :))
xAddytzu Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 **xAddytzu .: si eu o iubesc **xAddytzu .: aliN eu_jupanu_mk4: si te lauzi? **xAddytzu .: pulaaaaaa mea **xAddytzu .: ma lasi sa o iubesc? aliN eu_jupanu_mk4: pe cn? **xAddytzu .: pe cine iubesti tu acolo..la status aliN eu_jupanu_mk4: aha aliN eu_jupanu_mk4: **xAddytzu .: ahh, e bine atunci **xAddytzu .: **xAddytzu .: ma mir cum nu te-ai suparat **xAddytzu .: si nu ai inceput sa ma injuri aliN eu_jupanu_mk4: pai dc mas supara? **xAddytzu .: ma bcur ca mai exista si oameni care stiu de gluma **xAddytzu .: aliN eu_jupanu_mk4 is typing... aliN eu_jupanu_mk4: **xAddytzu .: pfff **xAddytzu .: inseamna ca inca nu ai dat de oameni retardati **xAddytzu .: pe asta il pastrez :D
Recommended Posts