Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 . Doi ardeleni intră într-un bar. Ion îl întreabă pe Vasile: - No, mă, ce eşti aşa de supărat? - Apăi abia aştept să ajung acasă şi să rup chiloţii muierii. - D-apăi ce ai, mă, cu chiloţii femeii? - Apăi mă aşa mă strîng că de-abia pot mere cu ei pe stradă…
PwNNNz0r.^ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 . Doi ardeleni intră într-un bar. Ion îl întreabă pe Vasile: - No, mă, ce eşti aşa de supărat? - Apăi abia aştept să ajung acasă şi să rup chiloţii muierii. - D-apăi ce ai, mă, cu chiloţii femeii? - Apăi mă aşa mă strîng că de-abia pot mere cu ei pe stradă… :)))
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Culmea miştoului: să întrebi un mecanic negru dacă lucrează la negru.
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă: - Tată, ce e ăla penis? Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă: - Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect! A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune: - Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect.
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Bulă se însoară şi, după ceva timp, se întîlneşte cu vechii lui prieteni, care îl întreabă: - Băi Bulă, cum e nevastă-ta? - Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta".
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui său că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit: - Cum adică? - Păi la istorie ne pune să memorăm nişte ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanţi! - Altceva... - Păi la geografie tot aşa trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întrabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google şi aflu... simplu, nu? - Da, fiule, da' să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mînă, ea te întreabă ce înălţime are vîrful Chomolugma? - Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu şi mă întorc să-i spun... - Da, da' pînă te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o găseşti ocupată! - Cu cine? - Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop!
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Gigi Becali nu face flotări, le cumpără gata făcute.
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Ca euro-parlamentar, Gigi Becali va anula Legea Gravitaţiei.
Raule Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărît: - Marie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute. - Mă Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice: - No, acum Marie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat. =))
PwNNNz0r.^ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărît: - Marie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute. - Mă Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice: - No, acum Marie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat. =)) =))) :))
Recommended Posts