Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

spam :) :) :) :) spam :) :) :) :) :) :)  spam  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  spam

::) ::) ::):o :o :o :o :o :o :o  spam :o :o :o :o :o :o :o :o :o :ospam

spam          spam

spam                                                                                      spam

spam

Posted

spam :) :) :) :) spam :) :) :) :) :) :)  spam   :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  spam

::) ::) ::):o :o :o :o :o :o :o   spam :o :o :o :o :o :o :o :o :o :ospam

spam          spam

spam                                                                                       spam

spam

/fail  ???

Posted

raule o sa va ia banii daca intrati ca sclav al lui pe linku ala. Io in schimb, va iau bani da ma si invat jocu :))

http://www.anno1777.com/index.php?i=54301

Nu intră nimeni stai chill....nici la Raule nici la tine....eu tot cred că acest joc este o mare prostie.
Posted

te lauzi ca nu crezi dar esti prea om sa vezi, lumina, oare de undeo stiu pe asta ? :))

Îmi place umorul tău.....fie,trebuie să mă înregistrez obligatoriu?Mie aceste jocuri mi se par penibile şi vrăjeli .
Posted

Îmi place umorul tău.....fie,trebuie să mă înregistrez obligatoriu?Mie aceste jocuri mi se par penibile şi vrăjeli .

care? xD

Posted

am fost in Franta

Si cred ca ma mai duc si pe la Munte la noi in tara

Cred că plec  şi eu anul ăsta în Franţa sau anul viitor nu ştiu,am turneu cu echipa.:X:X
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...