Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Irelevant, toti "rapperii" s-au drogat si unii se mai drogheaza + iti dai seama dupa fata lor si doi la mana, nu ma intereseaza mesajul lor pe care il transmit atata timp cat stilul lor de viata e unul anti-social. Degeaba vii si-mi spui tu prin lirica ta un mesaj anume cand pe de alta parte tu in trecutul tau ( si probabil prezent ) ai facut/faci exact opusul. Reamintesc ca nu ma intereseaza opinia celor care asculta rap.

Have a nice day.

Posted

Irelevant, toti "rapperii" s-au drogat si unii se mai drogheaza + iti dai seama dupa fata lor si doi la mana, nu ma intereseaza mesajul lor pe care il transmit atata timp cat stilul lor de viata e unul anti-social. Degeaba vii si-mi spui tu prin lirica ta un mesaj anume cand pe de alta parte tu in trecutul tau ( si probabil prezent ) ai facut/faci exact opusul. Reamintesc ca nu ma intereseaza opinia celor care asculta rap.

Have a nice day.

Si atunci dc noi sa iti ascultam opinia?

Esti "irelevant" .

Posted

Have a nice day.

Cedry2k invitat la Codul lui Oreste 30 iunie 2012
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock