Raule Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 cam gata-i, şofer scrie pe mine :D ai luat orasu?
Stereotype Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 golf 4 1.9 motorina :forever alone like a boss: Totusi nu se compara cu Benzina, e mai lenesa.
KderD64 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Irelevant, toti "rapperii" s-au drogat si unii se mai drogheaza + iti dai seama dupa fata lor si doi la mana, nu ma intereseaza mesajul lor pe care il transmit atata timp cat stilul lor de viata e unul anti-social. Degeaba vii si-mi spui tu prin lirica ta un mesaj anume cand pe de alta parte tu in trecutul tau ( si probabil prezent ) ai facut/faci exact opusul. Reamintesc ca nu ma intereseaza opinia celor care asculta rap. Have a nice day.
Stereotype Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Irelevant, toti "rapperii" s-au drogat si unii se mai drogheaza + iti dai seama dupa fata lor si doi la mana, nu ma intereseaza mesajul lor pe care il transmit atata timp cat stilul lor de viata e unul anti-social. Degeaba vii si-mi spui tu prin lirica ta un mesaj anume cand pe de alta parte tu in trecutul tau ( si probabil prezent ) ai facut/faci exact opusul. Reamintesc ca nu ma intereseaza opinia celor care asculta rap. Have a nice day. Si atunci dc noi sa iti ascultam opinia? Esti "irelevant" .
Raule Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Irelevant, toti "rapperii" s-au drogat si unii se mai drogheaza + iti dai seama dupa fata lor si doi la mana, nu ma intereseaza mesajul lor pe care il transmit atata timp cat stilul lor de viata e unul anti-social. Degeaba vii si-mi spui tu prin lirica ta un mesaj anume cand pe de alta parte tu in trecutul tau ( si probabil prezent ) ai facut/faci exact opusul. Reamintesc ca nu ma intereseaza opinia celor care asculta rap. Have a nice day. Cedry2k invitat la Codul lui Oreste 30 iunie 2012
KderD64 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Si atunci dc noi sa iti ascultam opinia? Esti "irelevant" . E decizia ta daca vrei sa asculti ceea ce zic sau nu.
Recommended Posts